Evde Kedi Beslemek İstiyorum Hangi Tür Kedi Almalıyım

damladamal
damladamal

1942 Puan

evime kedi almak istiyorum ama hangi ırk-tür den alacağıma bir türlü karar veremedim yardım ederseniz sevinirim

42 CEVAP

zzAr
zzAr

2151

her kedi güzeldir :)

Ahmtasarim
Ahmtasarim

557

Kesinlikle bir kedi sahiplenmeniz taraftarıyım gidip para ile almayın lütfen... Kurtarılmayı bekleyen bir sürü kedi var ve kediler sokak kedisi die tabir edilenler hiç biri sokak kedisi değildir.. unutmayın sokaklar kedi doğurmaz.

pacmansoy
pacmansoy

560

Kesinlikle tekir derim şahsen=) İstisnaları saymazsak uysaldırlar, akıllıdırlar, dost canlısı olurlar. Çocuklarla anlaşıyorlar, anlaşamasa bile kaçar zarar vermezler. Başka tekirlerle de yaşadım, bir kediden beklenebilecek her şeyi tekirde buldum=)

pacmansoy
pacmansoy

560

Tüy dökmeyen kedi yoktur arkadaşlar. Sadece daha az tüy döken türler olabilir. Bir de mevsimi olduğunda çok daha tüy dökerler.

gertanhan
gertanhan

64

hangi cins olursa olsun bence sokak kedileri harikalar birtane sokakdan bebiş sahiplenin

MINNOSUM
MINNOSUM

250

öncelikle kedi alabilmek için kendinizi iyi tanımanız gerektiğine inanıyorum hangi özellikte kedi arıyorsunuz aktif mi uykucu mu oyuncu mu nedir arayışınız muhabbet edecek sizin gözlerinize bakacak bir kedi isterseniz ve asla terbiyesizlik yapmayan tüy dökmeyen bir kedi siyam öneririm ben var :) siyamım çok akıllı ve tatlı ayrıca kedi türleri arasında köpeğe huy olarak benzeyen tek kedi siyam ona her şeyi öğretebilirsiniz

evrimpolat
evrimpolat

104261

KEDİ SATIN ALACAĞINIZA GİDİP BARINAKTAN SAHİPLENİN.ŞU İNSANLARIN CİNS HAYVAN MERAKINI SEVDASINI ANLAMIYORUM.ALIYORLAR CİNS KEDİ KÖPEK SONRA YA SIKILIYORLAR YADA BAŞKA BİR BAHANEYLE YA SOKAĞA ATIYORLAR YA DA BARINAĞA BIRAKIYORLAR

pisicikpisicik
pisicikpisicik

10660

bence her ortama uyum sağlayan oyuncu sahibine düşkün,hastalıklara dirençli kedi TEKİRLERdir,küçük kaplanlar benim favorimdir

kedicandir
kedicandir

1914

cins kedi alacağına sokaktan yavru bi kedi all hayat boyu ona sahip çık daha iyi bir zaman sonra hayatının merkezine giriyorlar zaten tekirlerin çoğu hareketli ve uykucudur ama çok sevimliler :)

MIRA
MIRA

706

ARKADAŞLAR BURDA KEDİNİN CİNSİ IRKI GÜZELLİĞİ VEYA ÖZELLİKLERİ DEĞİL İHTİYACI OLUP OLMADIĞI ÖNEMLİ.HEPİMİZ HAYVANSEVERİZ LÜTFEN PETSHOPLARDAKİ CANLI KEDİ KÖPEK SATIŞINA DESTEK VERMEYİN.ŞAYET ONUNLA DOST OLABİLCEĞİNİZE İNANIYORSANIZ GÜZELLİĞİNE GÖRE SATIN ALMAYI DEĞİL İHTİYACINA GÖRE SAHİPLENMEYİ TERCİH EDİN!

DoctorWho
DoctorWho

497

bence siyam kedisi almalısın uysaldır çocuklarla iyi anlaşırlar ve oyuncudurlar

sude24sena
sude24sena

2439

bence ingiliz kedisi al sarı yumuşak ve kısa tüyleri var

kars
kars

3106

Size bombay öneririm.

Beyzabeggi
Beyzabeggi

395

tekir kedi

1453
1453

2637

Siyam al bence.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 9796 Görüntüleme
  • 42 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79601 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR