Kuşum Sol Ayağının Üzerine Basamıyor.

Bordo40
Bordo40

202 Puan

Merhabalar bu sabah saat 6 gibi kuşum uçuyordu. Birden yere düştü ve şimdi sol ayağının üzerine basamıyor ayriyeten uçmakta da zorlanıyor. Birazdan veterinere götüreceğim ama korkuyorum bu sorunu yaşayan hiç oldu mu?

5 CEVAP

mrssekola
mrssekola

2610

Umarım kırık gibi bir sorun yoktur. İncittiği için başlamıyor ve dengesi bozuluyordur diye umuyorum. Görmeden tam ne olduğunu bilemeyiz. Size şunu söylemek istiyorum kuşlar canları yandığında yemeden içmeden kesiliyorlar. Zayıflayıp ölüyorlar. Çok nazik hayvanlar. Lütfen o yemezse zorla yedirin. Benim kuşuma veterinerler olduğunu görmek istemiyorsan ağacın üstüne koy dediler o kadar umut yoktu. 20dk aralıklarla besledim. Yaşadı. Nolur aç kalmasına izin vermeyin.

kedisever99
kedisever99

633

bence hemen veterinere götürün. Bi kontrol eder röntgen çekerler.

Seulaplt
Seulaplt

2132

Merhabalar, 2 hafta önce kuşumun ayağı kırıldı ve veterinere götürdüm. Kuşunuzu elinize alın ve hasar alan ayağı ile parmağınızı kavrayıp kavramadığına bakın. Eğerki kavrama hareketi var ise büyük ihtimalle incinmiştir. Ama eğerki bacağı hiçbir şekilde kullanmıyorsa, kavrama refleksi yoksa (bacakta tepki yoksa) akla gelen ilk şey kırık şüphesi. Her iki durumda da veterinere götürmekte fayda var ama kırık ise mutlaka ama mutlaka bir veteriner görmeli. En iyisi götürüp röntgen çektirerek detaylı bakmak.

Ahraz
Ahraz

943

Aç kalmasın.Ayağının canı ne kadar ki onun.Cok zarif olur onlar.incinmistir ayağı onun.

Ahraz
Ahraz

943

Aç kalmasın.Ayağının canı ne kadar ki onun.Cok zarif olur onlar.incinmistir ayağı onun.Ac kalmasın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 353 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR