Kedimi Sahiplendirmek İstiyorum

Seldakesici
Seldakesici

229 Puan

Merhaba , ankara van kırması 1,5yasında kısırlaştırılmış , çipli , sağırlık durumu yok , 3aylıktı biz sahıplendıgımızde tum asıları vs yapıldı , ancak kızımın alerjısı gwcmıyor , saglık sorunu nedeni ile bazı alerjı ılaçlarınıda kullanamıyor artık , bu yuzden acıl sahoplendırmek istiyoruz , ancak su anda mantar tedavisi gordugu için tuyleri ara ara dokuldu , mantar aşısı yapıldı 10 gun ıgne tedavisi oldu , iyileşme donemınde ancak daha fazla tutamayacagım evde verebılecegım kımse yok , barınaklar alır mı yada sahıplenmek isteyen rica ediyorum acil dönsun kızımın gozlerı cok kotu oldu alerjıden , sureklı kortızon verıyordum artık oda yasak , lutfen sokaga atmam kıyamam bir yardım 05327616573

17 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136281

kızınızın alerjisi varken kedi sahiplenmeniz sorumsuzluk zaten, aa bilmiyorduk yok yani bak ortada kaldı kedi noldu şimdi? 1.5 sene aynı evde yaşadığı insanları bırakıp başka eve gidecek. içiniz rahat mı yani? kimse size niye kızınızı tercih ettiniz demiyor zaten ama bunları öncesinde düşünmeden hareket edince bunların acısı kediden çıkıyor. barınaklar alır mı dediğinize göre hiçbir şeyden haberiniz yok. bırakın barınağa da ölsün değil mi?

Superisi814
Superisi814

125141

Merhabalar,
Öncelikle alerjiden kortizon vermeyi bırakın, kemiklere zararlı.Hekim onerdiyse hekiminizi değiştirin.
Barınak alır mı ne demek , barınak demek ölüme terk etmek demek.Ya da kafesin içine haps edip, hapis hayatına terk etmek demek.
Bunu da hiç bir sebepten bir can sever kabul edemez.Kendi evladinizin sağligi kadar o canın da sağlığını düşünmeniz gerekir.Bunu seçeneklerden kaldırın.
Sahiplendirme icin bir ekre hangi şehirde olduğunuzu, kedinin resimlerini ve bilgileri paylasmalisiniz.
Burası kadar digernsosyal medya ağları da yardımcı oluyor.
Dilerim hiç bir sebepten onu terk etmeyecek emin ellere ulaşsın

Superisi814
Superisi814

125141

Kediye köpeğe alerjisi olmak nedir, çocukta alerji nedir çok iyi bilen biriyim.
Bugün siz nasıl MECBURIYETTEN veriyorsunuz, yarında bir başkası Mecburiyetten verebilir.
Art niyeti olan kişi size kortizonun zararını anlatmaz.
Sosyal mecraları deneyin demez.
Duanizla dogmadim ki bedduanizla öleyim.Burada kapris çekmiyorum, doğru yolu işaret ediyoruz.
Yol doğru da , görenedir görene , köre ne !

nesliars
nesliars

182

Resimlerini çekip buraya yüklermisiniz? Birkaç yere resim gönderebilirim en azında yardımcı olabiliriz. Kesinlikle barınaklara vermeyin. Çok ciddi bir tramva yaşar.

nesliars
nesliars

182

Uzun yıllar kedi sahibi olduğum için biliyorum çok hisli canlılardır. Çok hayati önem taşımıyorsa lütfen ona ömrünün sonuna kadar bakın.

Emirckr
Emirckr

11040

Sırf alerjiyi bahane edip kedisinden vazgeçenleri pek ciddiye alamıyorum,
Bizzat arkadaşın da aynı şekilde kedi alerjisi var ama kedimden vazgeçemem diyor bakıyor.
Sizden de bu davranış gerekirdi ama kararı vermişsiniz artık biz ne desekte boş..
Keşke alerjiyi bile bile hiç sahiplenmeseydiniz kediyi..
Sonuçta o da bir can ve size fazlasıyla alışmış,bağlanmıştı,şu an ise terkedilecek..
İyi yanından bakarsak eğer lütfen doğru kişilere sahiplendirin dilerseniz derneklere de mesaj atarak durumu anlatabilirsiniz onlar ilan açar,uygun kişiyi de seçerler.
Bundan sonraki ömründe umarım hiç terkedilmeyeceği,her koşulda sevileceği,ilgi gösterileceği bir yuvaya denk düşer..

aycylmz
aycylmz

14345

Instagramdan hayvan sahiplendirme sayfalarına yazın, sahibindene de ilan verin mutlaka, petlebiden de ilan verebilirsiniz.

benbalim
benbalim

700

Senin neden evde tutamayacağını anlamadım hastalıkta neden yanında olamıyorsun bunu da açıklasaydın keşke çok tepki alabilirsin.

Cennet29
Cennet29

124611

Sırf elinizden bir an önce çıksın diye abuk subuk insanlara vermezsiniz umarım.

Seldakesici
Seldakesici

229

Benbalım , öncelikle sen değil siz daha uygun olacaktır , kızımın sağlık sorunları nedeni ile demiştim zaten okumadınız mı ya da neresini anlauamadınız tekrar anlatayım

Seldakesici
Seldakesici

229

Elimden acil çıksın isteseydım platformlara yazmak yerine sokağa atardım , yardımcı olmak yerine bu tepkiniz çok anlamsız , ancak şöle söyleyeyim allah kımseyi evladı ile sınamasın lakin o zaman anlarsınız

Seldakesici
Seldakesici

229

Superisi814 hiçbir sebepten terketmeyecek bir aile demişsiniz ama bazen seçim yapmanız gerekiyor insan evladınız varsa ve MECBUREN tercih yapmanız gerekirse ne yaparsınız merak ediyorum , yanlış yerden destek istemişim demek dilerim bu kendinden cok emin yorum yapan arkadaslar aynı durumda kalırsınız

Siyamask
Siyamask

14886

Yakınlarınızdaki petshop ve kliniklere numara bırakmanızı tavsiye ederim.

Seldakesici
Seldakesici

229

Benim değil kızımın alerjısı var , nereden bilebiliriz alerjısı oldugunu , 1,5 yıldır kedimizi vermemek için ilaç kullanıyor zaten , kimseye beddua etmedim , bekara karı bosamak kolay derler ya sizinkide o hesap , tekrar söylüyorum dilerim allahtan aynısını yasarsınız ,

aycylmz
aycylmz

14345

Ben de alerji nedeniyle kedisini köpeğini sahiplendirmek isteyenlere kızıyorum açıkçası ama kızımın alerjisi var ve başka sağlık sebepleri yüzünden alerji ilaçlarını alamıyor diyor. Ne yapsın bu durumda? Kedinin mutluluğu için kızının sağlığını tehlikeye mi atsın, kedi evde kalsın diye kızının hayatı mı zehir olsun? Sadece kedi tarafından bakmayı değil de hem bir anne hem de sağlık sorunları olan bir kız tarafından bakmaya çalışın konuya.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 601 Görüntüleme
  • 17 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR