Yavru Kedi Maması Öneri

ecetuqce
ecetuqce

973 Puan

Mama değişikliği yapacam bu yüzden mama önerilerinize açığım çok kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim

21 CEVAP

pongul
pongul

113342

instinct kuru mama denemedim, **********'da görünüyor stoklarda, eğer kurusu da yaş maması kadar besleyiciyse ve bütçeniz yetiyorsa denenebilir. ben kullandıklarımdan acana grasslands ya da pacifica önerebilirim, 4 aydan küçük olduğunu sanmıyorum yoksa rc mother&babycat derdim hala ufaklık bebekler için favorim o mama çünkü. 4-5 aydan sonra acana iyidir alerji yapmazsa devam edebilirsiniz.

eltarcin
eltarcin

116201

Insinct Türkiye'de ki en iyi mamadır. Bütçenize uyarsa kesinlikle öneririm. Dediğimi bir daha tekrarlıyayım; Asla ama asla RC, Pro Plan ve Hill's almayın. Çoğu kişi onları öneriyor. Halbuki gözlerinin önündeki katliamı göremiyorlar.

Feronia
Feronia

117611

Kümes hayvanı olmasından da öte, sadece kibble tipi kuru mama ve konserveler getirilmiş.
Instinct çiğ besinlerin faydasını ve hayvanların vahşi doğasını baz almış bir firma. (Ayrıca hayvan sever bir ekibe sahip ve sürekli çok büyük beslemeler, bağışlar yapıyorlar.) Kuru mamalarının içeriğindeki et bile freeze-dried ve parçalanmış, minimum işlemden geçmiş. Hatta çoğunlukla kedi ve köpeklerin doğal avları olan hayvanları kullanıyorlar.
Asıl ana ürün olarak ürettikleri Raw ve Raw Market serilerinin de kesinlikle getirilmesi gerektiğini düşünüyorum hatta bence bu Türkiye'deki evcil hayvanlar ve sahipleri için çok büyük bir gelişme olur.

eltarcin
eltarcin

116201

@pisicikpisicik'in kullandığı mamaları vermeyin, çöpten yeseler de olur. Şaka bir yana o mamaları asla kullanmayın. Yavru kedi için Instinct, Orijen, Acana, Naturea, Applaws, Now Fresh, Go! gibi markaları önerebilirim.

Feronia
Feronia

117611

@aleyn
Bu konuda çok haklısınız. Distribütörleri bazen gerçekten anlayamıyorum. Markanın en alt seviye ürünlerini getirmişler sadece. Gönül isterdi ki bir Raw Market, Raw serisi getirsinler; balıklı, kırmızı etli çeşitler de alabilelim.

eltarcin
eltarcin

116201

Instinct'in web sitesindeki mamaları gördüm de çok imrendim :)

pisicikpisicik
pisicikpisicik

10660

ben yavrulara proplan-royalcanin- veya hills kitten mama veriyorum,hepsinide severek yiyorlar

Merloli
Merloli

113418

Ben go! kedi maması kullanıyorum, gayet memnunum.Ayrıca Orijen,N&D,İnsinct ve Acana da kaliteli mamalardandır öneririm.

aleyn
aleyn

113859

Insinct en iyi mamalardan ama gördüğüm bütün çeşitleri tavuk ve diğer kümes hayvanlı.. farklı çeşitlerini temin ettiğiniz yerler varsa link verebilir misiniz incelemek isterim ben de..

aleyn
aleyn

113859

@Feronia genelde kümes hayvanlı ürünler daha ucuz oluyor, pahalı bi markanın en ucuz ürünlerini piyasaya deneme amaçlı sürmüş olabileceklerini düşünüyorum bazen distribütör firmanın da sayfası uzun zamandır yapım aşamasında mesaj attım bu konuyla ilgili dönüş bekliyorum bakalım...

aleyn
aleyn

113859

somonlu kuru mamasını hiç görmedim, belki dist. firmaya sürekli mail atarsak takvimlerine alırlar farklı mamalar getirmeyi..

aleyn
aleyn

113859

içinde tavuk olmayan tek kuru mamayı da türkiyeye getirmemişler hale bak :D

ecetuqce
ecetuqce

973

Öneriler için teşekkür ederim :) dediklerinizi de araştıracam diğerlerini kullanmıyorum zaten :)

ecetuqce
ecetuqce

973

Şuan 6 aylık o yüzden mama değişimi yapmak istiyorum yaşından önce adult mamaya geçmek istemiyorum :) instinct araştırıyim o halde

Ben de proplan ve reflex'i karıştırıp veriyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1927 Görüntüleme
  • 21 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR