Arkadaşlar İlk Kez Kuşum Oluyor

KedicikUzum
KedicikUzum

12552 Puan

Komşu bakamadığı için verdi. Çok sorumsuz bakılmış aşırı korkaklar onlardan da korkuyorlarmış. Nasıl bakacağım onlara ıyi bakmak istiyorum çok sevdim onları. Nasıl bak cam hiç bilmiyorum yemi var bir kavanozun içinde markasını hiç bilmiyorum bir de ele nasıl alıştırcam?arada salmak istiyorum eve ama korkmamalari lazim sürekli kafeste bunalırlar:(

2 CEVAP

yemlik ve suluğu düzenli temiz tutun. kafes de aynı şekilde. korkak oldukları için onları zorlamayın. eve alışsınlar. salatalık, marul, elma, karpuz vb. meyveler verebilirsiniz hoşlarına gider (fazla vermeyin ishal olurlar) eğer kafalarını geriye atıp durmadan uyuyorlarsa hastadır demektir.

Kero22
Kero22

1699

Kuşlarınız daha bebek ise (8 aydan aşşağısı) ele alıştırılabilir ama sonrası daha zor oluyor elinizi günlük kafesin içinde 3-5 dk tutun kafesi konabilecekleri bir noktaya karşın koyun ya onlar oraya yada kafesin üstünde dururlar öyle öyle sizede alışırlar yemleri bittikten sonra güvendiğiniz yerden kapalı veya açık şekilde tercihinize göre satın alabilirsiniz içinizde rahatlamış olur.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 275 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR