Soru Değil Tatlı Bir An Paylaşmak İstedim :)

ayseeny
ayseeny

5023 Puan

Hatırlayanlar vardır illaki, bu yaz, sokak kedisi ile çiftleştiği için sahipleri tarafından dışarı atılmış can çekişir halde bulduğumuz british kımız momonun doğan 5 yavrusundan 2 si yaşamıştı. Onlarıda sahiplendirmiştik. Zaman zaman fotoğraflarını paylaşıyorlar bizimle. Bu güzelliklerin yaşamasına hatta doğabilmelerine vesile olduğumuz için çok mutluyuz. Anne ile beraber 3 güzel kedi.. 3 üde sağlıklı ve çok sevilerek bakıldıkları yuvalarında yaşıyorlar. Sizde elinizden geldiğince can lara dokunun, bu hissi huzuru yaşamak bambaşka inanın..


16 CEVAP

NehirC
NehirC

2449

@pamuqum
Her Scottish fold da yok o hastalık! Doğru eşleştirme yapıldığı taktirde çok büyük ihtimalle olmuyor! Niye herkes hiç araştırmadan başkalarından duyduklarıyla gelip konuşuyorlar anlamıyorum.

NehirC
NehirC

2449

Sanırım baba Scottish fold muş. Çok tatlılar maşallah. :) Fakat benim aklıma şöyle bir soru geldi. Acaba bulduğunuz kedi evden kaçmış ya da yanlışlıkla başına camdan düşme gibi bir olay gelip kendini sokakta bulmuş olabilir mi? Çünkü yavruların kulakları düşük. Yani baba Scottish. İnsan kedisini çiftleştirip hamileyken sokağa atmaz. Atacaksa çiftleştirmez zaten. Acaba sahibini bulmaya çalıştınız mı? Çünkü eğer yanlışlıkla böyle bir olay başına geldiyse eski sahipleri eminim çok ama çok üzgündür.

KedimVar
KedimVar

119251

Büyümüş kocaman olmuşlar. :)) Umarım uzun ve sağlıklı bir ömürleri olur mutlu yuvalarında. :)

ayseeny
ayseeny

5023

Çok aradık sahiplerini, silivride çiftlik evler tarafında bulduk zaten, sokak bilmeyen hayvan can çekilşiyordu bulduğumuzda anne gri bir britishti yavrularında kulakları tam düşük değil sokak kedisi kırması dedi veterinerimiz. 3 üde başka sıcak yuvalarda şimdi. Çok uzun süre tedavi gördü anne ve gri olan yavru. İçimiz rahat şimdi ama çok şükür

eltarcin
eltarcin

116201

Çok güzel bir şey yapmışsınız. Yüreğinize sağlık. Herkes aynı şeyi yapmazdı. O yavruya da çok geçmiş olsun. Çok tatlılar maşallah :))

Hilakyol
Hilakyol

7623

Çok tatlı elinizden geleni ardınıza koyamamışsınız tebrik ederim sizi :-}

busrasari
busrasari

2227

maşallah teşekkür ederiz size :)

ayseeny
ayseeny

5023

İnşallaaahhh :)

NehirC
NehirC

2449

@ayseeny
Yavruların ve annenin iyi olmasına sevindim. Gerçekten siz onu bulduğunuz için yavrular da anne de çok şanslılar. Ayrıca mutlu ve güvenli bir yuvaları olmasına da sevindim. Eminim herkes aynısını yapmazdı. Belki başka biri olsaydı onu orada ölüme bırakır giderdi. Ben sadece onu özleyen ve bekleyen sahipleri varsa diye düşünüp yazmıştım fakat sahibini aradığınız halde bulamamışsınız. Bu durumda da yapılabilecek en iyi şeyi yapıp onları yeni ve güzel yuvalarına sahiplendirmişsiniz. Sizi tebrik ederim yardıma muhtaç bir canlıya sahip çıkıp 3 canın hayatını kurtardığınız için.

ayseeny
ayseeny

5023

Bizim vesile olmamız varmış kaderde :) ne mutlu yaşatabildik onları. Çok teşekkürler güzel kalpten düşünceniz için

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Gri yavru diğerine göre çok farklı ve hasta gibi görünüyor. Tedavi gördü demişsiniz,ne tedavisi gördü acaba? Bu iyileşmiş halı mi?

ayseeny
ayseeny

5023

Burun estetiği oldu, burun delikleri doğuştan etli doğdu, bu ameliyattam önceki hali ama şimdi bile çok düzgün durmuyor burunu ama artık düzgün nefes alabiliyor. İlk doğduğunda da diğer ölen 3 yavru gibi bu da çok cılız doğdu ve sarı olana nazaran daha çok bakıma muhtaçtı. Toparladılar ama :)

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bende bir tuhaflık var diyordum, demek burnundan kaynaklıymış, şimdi iyi olmasına sevindim. Geçmiş olsun

ayseeny
ayseeny

5023

Çok saolun :)

Pamuqum
Pamuqum

1156

Scotish fold cinsi kedilere çok üzülüyorum. Kafa şekilleri bizleri büyülüyor tatlı buluyoruz ama o tamamen kemik hastalığından kaynaklı ve ömürleri boyunca acı çekiyorlarmış keşke üretimleri durdurulsa yazık insafsizlar

Para kazanıyorlar ama hayvanin aci çekmesi umurlarinda degil SCOTİSH SATIN ALMA sizler devam ettikçe üretimi de devam edecek...(sadece bilgilendirmek amaçlı yazdım )

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1596 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 12 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR