Kısırlaştırılmış Kedi Maması

muffincatt
muffincatt

975 Puan

N&D'nin kısırlaştırılmış kediler için olan mamalarından hangisini tavsiye edersiniz? Bir de şu orjinen vs gibi mamaların böbrek sorunlarına yol açmasıyla ilgili bir şeyler okudum hangi mamalar bunlara yol açıyor bir fikri olan var mı ya da ne sebepten oluyor bu?

6 CEVAP

eltarcin
eltarcin

116201

Daha yeni tartışıldı bu konu :D Bu linkte ki olumlu (Orijen önerenlerin) cevaplarını inceleyin derim;
https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/15274-fazla-protein-konusu

muffincatt
muffincatt

975

teşekkür ederim bir kaç kişi bu konudan bahsetmişti n&d'ye geçme konusunda da tereddüte düştüm haliyle, linke bakıyorum hemen :)

nyancat
nyancat

9149

Ben n&d nin tavuklu narlı kısır kedi mamasını 1 ay kullandım sadece kedim pek beğenmedi ve çok fazla tüy döktü bende n&d nin balıklı portakallı çeşidine geçiş yaptım kısır kedi maması değil ama kedim zaten hareketli bir kedi ve elimden geldiğince kilosuna yediklerine dikkat etmeye çalışıyorum tüy dökümü azaldı ve severek yiyor

Elfffff
Elfffff

5341

Merhaba kullanmadan önce 1 kg deneyin derin kedim ilk baş hevesle yedi sonrasında sevmedi nd yi genelde de öyle olmuyor mu sağlıklı şeyler pek sevilmez :) maalesef royal canin kullanıyorum onu severek yiyor.

hazyt
hazyt

780

ben birkac gundur arastiriyorum, kedimi cuma gunu kisirlastirdim. brit care de karar kildim. normalde proplan yiyordu ama daha temiz ve uygun bir mama olsun dedim

muffincatt
muffincatt

975

bende proplan sterilised kullanıyorum ama hem daha temiz bir içerik istedigim hemde bu deney yapan bir firma oldugunu ögrendigim icin elimdeki bitince baska bir mamaya geçmek istiyorum n&d cok önerilmişti onu denemek istedim @nyancat tavuklu mama kedim uzun tüylü zaten o yüzden kullanmak istemiyorum bizimkide cok hareketli dediginiz balıklı mamaya bir bakayım, cok tesekkürler cevaplarınız icin :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 643 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR