Ben Galiba Çok Kötü Bir Şey Yaptım...

kedicibirey
kedicibirey

2545 Puan

Arkadaşlar öncelikle niyetim zarar vermek değildi kesinlikle. Ama sanırım biraz da olsa verdim...


Şimdi benim önceki kuşumda beyaz beyaz tüyler vardı, bu tüyler burnuna yapışıyordu bazen. Ve bende oradan genzine kaçmasın diye alırdım. İşte o beyaz tüylerden yine olmaya başladı. Bu sefer kuş farklı, yeni bir muhabbet kuşu. Ama yetişkin ve yeşil renginde yine. Kanatlarının altında ve sırtında 'kendi yeşil rengi ya da tüyleri değil' sadece o beyaz ve yapışkan tüyleri aldım. Bazıları kötü duruyordu, bazıları ya kopmuş ama hala yapışmıştı, bazıları da kopmamıştı ama öyle sert çekip canını yakmadım.


Bu kendi rengi olmayan beyaz yapışkan tüyler nedir? Dediğim gibi kopmuş ve yapışmış olanlar tamam canını yakmamış olabilir ama bazıları da kötü duruyor diye ben kopardım... :( Ama öyle sert ve canını yakacak şekilde değil ve de sadece o beyaz yapışkan tüyleri kopardım ve de bir iki parça sadece.


Kuş tabi yarım saat kadar benden uzak durdu. Sonra siniri geçti sanırım, marulla yaklaştım hemen elime ve omuzuma falan çıktı. Pişmanım. Bir daha önceki kuş gibi, sadece burnuna yapışırsa oradaki şeyleri alacağım. Sırtındaki ve kanat altlarındaki kopmuş ama yapışık olan ya da kopmamış ve de kötü duranlara ellemeyeceğim.

Henüz Cevap Yazılmamış :/

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 293 Görüntüleme
  • 0 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR