Sultan Papağanıma Nasıl Yem Yedirebilirim?

Rabiy4
Rabiy4

289 Puan

Merhaba arkadaşlar 8 senedir baktığım evladımı kaybetmeye çok yaklaştım sanırım..
Bugün farkettim hasta olduğunu veterinere götürdüm 1 saat kadar önce alt üst solunum yolu enfeksiyonu olduğunu kursağının boş olduğunu zorlada olsa bişeyler yedirmemiz gerektiğini söyledi antibiyotik vitamin ve probiyotik verdi suyuna karıştıracakmışım ancak şuan hayvan kendinden geçti hiçbirşey yapamıyorum ve yapamadıkça deli oluyorum ölümünü izliyorum şuan resmen üşümesin diye atkı gibi birşeyle üstünü örttük içeriye gitmeye korkuyorum ya öldüyse diye nasıl yem yedirebilirim bilgisi olan var mı eğer sabaha sağ çıkarsa kendi veterinerimize götüreceğim ancak şuan neler yapabilirim bana biraz fikir verin lütfen

4 CEVAP

Linahan
Linahan

1011

Başınız sağ olsun acınızı paylaşıyorum.. Yokluğuna alışmak zaman alıyor ama toparlanılıyor..
Bi nefes sayısı vardı doldurdu yavrularımız. Ona yaptıklarınız için allah razı olsun elbet karşınıza gelir iyilikler. Gönlünüzü ferah tutun.

Linahan
Linahan

1011

Son durumu nedir acaba. Bizim 9 yıllık papağanımızın kafasında yara açılmıştı. Burnu tıkanmıştı. Gözü şişip kapanmıştı her hafta vettteydik evde enjeksiyonları damlaları kremleri eksiksiz kullandık ve o son raddeden şükür döndürebilmiştik. Taaki geçen sene yine tıkanıklık ve enfeksiyon nüksedinceye kadar... iştahı birden kesilip ölüme hazırlanmıştı.. elden Daha fazla bir şey gelmedi ömrünü tamamladı yavrumuz.

Rabiy4
Rabiy4

289

Maalesef sabah kaybettim oğlumu onun yeri bende hep ayrı kalacak yaşlılıktan ve biraz kilo almasından dolayı uçamıyordu umarım şimdi cennetin en güzel köşelerinde dilediğince uçuyordur üzüldüğümde kursağı bomboştu hiçbirşey yiyemedi en sevdiği çekirdeği bile kıracak hali yoktu en üzüldüğümde böyle aç aç gitmesi oldu..

Rabiy4
Rabiy4

289

Teşekkür ediyorum umarım hakkını bana helal eder ahirette

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 244 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR