Nd & Hills Mama

Merhaba. Nd mama mı hills mi önerirsiniz. Nd çok iyi bir mama ama böbreklerde problem yapabiliyormuş öyle yorumlar okudum

25 CEVAP

gece18
gece18

12995

Yüksek proteinden kediler ölecek olsaydı anında ölürlerdi hiçbiri yaşamazdı. Yüksek proteinden hiçbir kedi sıkıntı yaşamaz çünkü anatomik yapıları, mide işlevleri ona göre yaratılmış ki alması gereken besinler protein ve yağdır. Bir insana 300 yıl yetecek proteini bir günde bile yeseler yine bir şey olmaz. Dedim ya ana besin kaynakları protein ve yağ çünkü.
Mamalardaki protein oranları tamamen muamma. Orta segment mamaların protein oranları üst segmentlere göre daha yüksek. Çünkü gerçek et proteini değil mısır, un, gluten gibi besinlerle şişirilmiş oranlar bunlar.
Kediyi yüksek protein öldürmez. Dengesiz beslenme öldürür, mamaların içindeki vitamin, minarel değerlerinin yüksekliği öldürür. Balıklı mamalar yekten kediler için uzun sürede kullanılmaması gerekir cünkü iyot ve sodyuma ihtiyac duymaz kediler bunlardır böbreklere zarar veren.
Şu kaliteli bu kaliteli demek yerine kedinizin damak zevkini deneyerek öğrenebilirsiniz ancak.

Gokhanozerdem
Gokhanozerdem

1615

Yüksek protein gıda alerjisini tetiklemez kalitesiz protein tetikler lütfen arkadaşlar doğru bilgi aktaralım sayfamda var kedilerim tek tek bakın.

dilanbulent
dilanbulent

17235

Kesinlikle Hills. Kendini içerik profesörü zannedenlerin yorumlarına bakmayın. Hills, Royal Canin gibi mamalara kötü yorum yapa yapa bitiremediler. Ama sürekli övdükleri ND, Brit Care gibi mamaların şikayet oranları o kadar fazla ki. Demek ki kötüledikleri Hills gibi mamalar yarıyor kedilere köpeklere. Bu 2 tercih arasından kesinlikle Hills derim ben.

Ayrıca yüksek proteinin her kediye iyi gelmediğini veteriner hekimler de söylüyor. Onlara sorarsanız araştırma ve veri geri dönüşü alabilirsiniz. İyi akşamlar.

develi99
develi99

768

Ben şunu anlamıyorum, milyon dolarlık yatırım yapıyor adamlar, onlarca ar-ge yapıyorlar. Tuz varmış,kötüymüş diyerek kestirip atıyoruz..


İki mama da oldukça iyidir. Güvenle kullanabilirsiniz. Küçük pakette alın, anormal bir şey olursa degişirsiniz vs vs..

Hills den şaşmayın derim

Palyaco
Palyaco

218519

Hills hiçbir zaman yemedi kedim kediden kediye deyisir kesinlikle ama sağlıklı mama nd ata tohumlu ve exclusion dur ve bu iki mamadan şaşmam

Cennet29
Cennet29

123844

Nd bize ve arkadaşımın kedisine asla yaramadı. Tadı güzel kediler bayılarak yiyor ama sonra biri ishal oluyor diğeri aşırı kabız tüy dökümü kolesterol fırlaması vs. Bidaha kullanacağımı zannetmem. Hills denemedim

Zxhrlast0x
Zxhrlast0x

2873

Cennet29 kedim ND ocean serisinden yiyor kaç kere geçiş yapmadan değiştim bir kere bile ishal olmadı (ND’ye geçişlerde dahil) hiç sindirim problemi yaşamadık her mama her kediye yaramaz kuzenimde nd kullanıyor onların kedisinede çok iyi geliyor

KeLeBeKciK
KeLeBeKciK

896

Hills tuzlu ve ciğer aromalı oldu için sağlıksız N&D kullananların çoğu tüyü kaybediyormus bende vazgeçtim ikiside kötü anladım kadarıyla fiyatlarında çok yükselmiş hem sağlıksız bende yerli mama bakıyorum 😏

LilaMiaLuna
LilaMiaLuna

13980

İkiside iyi mamalar, ancak benim tercihim n&d olurdu.

KimJeongguk
KimJeongguk

122042

Nd nin tahılsız maması böbrek problemi yapar çünkü protein oranı çok fazla tahılsız mamasının. Yarı tahıllı mamalarının protein oranı bence gayet iyi biz kullanıyoruz severek yiyor bir sıkıntımızda olmadı.

YÜKSEK PROTEİN GIDA ALERJİSİNİ TETİKLER BİZ DENEDİK YAŞADIK HALADA BUNU ATLATAMIYORUZ KAÇ AY OLDU

Cat_expert Birincisi ben duyumlara göre bir cümle kurdum. Yapıyor değil, yapabiliyormuş dedim, bu emin olarak söylenilen bir cümle değil. Üslubunuz çok yanlış. Bu öfke neye anlamadım. Mümkünse siz yorum yapmayın ya da tavsiye vermeyin.

Gokhanozerdem
Gokhanozerdem

1615

Merhaba arkadaşlar. 4 kedim var ND kullanıyorum uzun zamandır. Evvelinde köpeğim içinde kullandım hiç bir sorun söz konusu olmadı yüksek protein faydası var zararı olmaz zaten ayarlamasıda buna göre yapılmış bende okudum araştırdım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 894 Görüntüleme
  • 25 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR