Kedimin Aniden Arka Ayakları Tutmamaya Basladi

Neom
Neom

195 Puan

Kedimin hiç birşeyi yokken birden arka ayaklarını surukledigini, tutmadığını farkettim. Aradan bi 10-15 dakika geçti istifra etti. farklı mama vermistim. Verterineri aradık. Mamadan olacağını söyledi. Gelseniz de birşey yapamayız şuan bekleyecegiz dedi. Pıhtı atmasindan kaynaklanıyor diye bir yazı okumuştum burada.Şuan çok endişeliyim. Yavrum ordan oraya acı acı miyavlayarak sürünerek gidiyor. Ve benim elimden hiç birşey gelmiyor.

16 CEVAP

tengrist
tengrist

112031

Çok acı Rabbim sabır versin sizlere. O kadar söylüyoruz üretmeyin,satmayın, satın almayın diye genetik kusurlarına rağmen kalıtsal hastalıklara ve yaşadığı 3 günlük ömrü boyunca acı çektiklerini bilmelerine rağmen hala üretiliyor bu hayvanlar çok üzüldüm gerçekten

Neom
Neom

195

Mmtklndr Öyle zor ki. Çevremde çoğu kişi kedi için mi agliyorsun falan diyor. Ama Neo kedi değildi ki benim için evlatti, canimdi. Rabbim tüm yavrulara sağlıklı uzun ömür versin.

MrCaju
MrCaju

2499

:( büyük geçmiş olsun. Dilerim Allah'tan safi ismiyle sifalandirsin yavrunuzu. Gelişmelerden haberdar edin lütfen.

HepsiPati
HepsiPati

5147

Son durum nedir acaba? Kedinin nasıl? Yogun parazit kedilerin ayaklarını da etkiliyor ,iç parazit uygulaması ne zaman yapılmıştı?

Neom
Neom

195

HepsiPati Neo bize Aralık ayında gelmişti o ay yapıldı parazit aşıları. Kedimiz british ti kalp hastalığıyla doguyorlarmis ve gizli oluyormuş. Pıhtı zaten çok sıkıntılı. Yüzde bir yaşama şansı vermişlerdi. Arka patileri morarmaya başlamıştı kangrene dönmeye baslamis. Pıhtı beyne ve diğer organlara da atmış. Solunumu durmuş zaten ilk müdahalede dondurmusler ama ikincide dondurememisler. Vücut çok kasılmaya başlamış. Madem bu canlarda böyle pıhtı problemi var kalp problemi var düzenli aralıklarla muayeneyi zorunlu tutmalilar. Eklem vs biliyordum ama kalp ve pıhtı olayını bilmiyordum. En azından düzenli kontrol ettirirdik.

ugurcil
ugurcil

2372

Bu kediler laboratuvar kedisi.
Böyle haberler o kadar fazla ki ve bu kedileri sahiplenen insan da çok.
Allahını tekiri sahiplenilse ne bu kadar üzüntü yaşanacak ne de veterinerlere para dökülecek. Üzülerek söyleyebilirim ki bu laboratuvar kedileri sadece ve sadece veterinerleri kalkındıyor.

Neom
Neom

195

Amin inşallah. Daha sakin şuanda . Uyumakta istiyor. Ayaklarını hareket ettiremiyor ona da kızıyor. Veterinere gideceğiz hava aydınlansın. İyi haberlerle döneriz inşallah.

Neom
Neom

195

Kanında pıhtılaşma olmuş. Onu açmaya çalışıyorlar. Serum bağladılar. Ama mr çekilirse daha net görürüz ne kaynaklı olduğunu dedi veteriner. Şuan ki tabloya göre çok umutlu olmayın dediler. En yakın Bursa'ya gidilmesi gerekiyor. Orada bilen var mıdır acaba iyi bir veteriner mr için.

Neom
Neom

195

Amin inşallah 🤲

Neom
Neom

195

Yavrumuzu kaybettik bugün.. canımdan can gitti resmen

ugurcil
ugurcil

2372

Üzüntünüzü tüm kalbimle paylaşıyorum.

zey940
zey940

2687

Başınız sağ olsun çok üzüldüm...

Trifane
Trifane

12065

Çok üzüldüm cokk... Acınızı yürekten paylaşıyorum...

Neom
Neom

195

Bı tanidigimizin hediyesiydi bize Neo. Kızım çok istemişti. Ama ben bigün kaybetme acısını yasayacagimi bildiğim için eve hiç istememistim bı can. Satın alma olayı olsa asla bu canları satın almazdım zaten. Keşke uretmeseler. Çok zor oluyor. Allah razı olsun hepinizden.

Mmtklndr
Mmtklndr

124009

Acınızı hafifletecek hiçbir şey bulamıyorum Allah bol sabır versin sizlere elinizle büyüttüğünüz bir canı kaybetmek tarifi olmayan bir duygu Rabbim kimseye yaşatmasın. Ben kedimi gastrit ülser tedavisi için 3 gün veterinerde bırakmıştım annem tedavi boyunca veterinerin gönderdiği videolara bakıp ağlıyordu bu anlattığım bile sizin acınızın yanında hiçbir şey 😔 Allah yardımcınız olsun

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 831 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR