Belediye Geçici Bakım Evi/Barınak Kısırlaştırma Hk.

tengrist
tengrist

11583 Puan

selamlar öncelikle cevap verecek herkese şimdiden teşekkür ederim,
malum havalar ısınmaya başlaması ile sokak kedileri kızgınlığa girmeye ve hatta üremeye başladılar ben de sokağımdaki ve besleme alanımdaki kedileri kısırlaştırmak istiyorum ancak haftaiçi çalışıyorum. bulunduğum ilçedeki geçici bakım evinin haftasonu açık olmadığını öğrendim bu durumda ne yapmam gerek fikirlerinizi almak istiyorum haftasonu açık büyükşehir belediyesine ve ya avrupa yakasında herhangi bir belediyeye bağlı olan bir kurum var mı kısırlaştırma yaptırabileceğim?

8 CEVAP

HaydutveNazli
HaydutveNazli

12251

Arkadasim pendik belediyesinde kisirlastiriyor ama gun belirleniyor ve bu genelde haftaiciydi hatirladigim kadariyla o gun gelip kedileri aliyorlar sonrasinda teslim ediyorlardi o da bi sure evde bakip narkozun etkisi gecip iyi hissettigini dusundugunde disari birakiyor. Komplikasyon yasayan cok kedi oluyor evinde baktigi hasta kediyi bu sekilde ameliyati kaldiramayacagiji dusundugum icin sahiplendim

HaydutveNazli
HaydutveNazli

12251

Cok haklisiniz ama tek halledebileceginiz bi konu degil biraz arastirin bolgede baska dernekler gonulluler varsa eger size destek olabilirler hayvanlari teslim etme konusunda

huqi
huqi

116368

https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/122358-sokak-kedileri-icin-kisirlastirma-onerisi


Ben de burda deneyimimi paylaşmıştım 07.30 da verdiğimiz için işe gidenlerde rahatlıkla verebilir kedileri ama aynı gün 15.30 da aynı yerden almak zorundasınız.
Ayrıca kısırlaştırdığınız kediye en az 1 hafta bakmak zorundasınız lütfen aynı gün salmayın. Ben en son hem yerim olmadığı için hem çok yabani bir kediyi kısırlaştırdığım için semtimde bulunan bir kliniğe bıraktım 8 gün. Kliniklerinde pansiyonları oluyor.

sevvalay
sevvalay

6525

Ben avrupa yakasında ibb fatih aşılama birimiyle iletişime geçmiştim ayın belirli günleri kısırlaşma işlemi toptan yapılıyormuş. Randevu takvimi açma günleri oluyor yanlış hatırlamıyorsam her ayın son perşembesi demişlerdi. Sonra vazgeçtim özel klinikte kısırlaştırma işlemi yaptırdım.

tengrist
tengrist

11583

Hiç sokak hayvanı kısırlaştıran yok muymuş yoksa soru mu tiye alınmadı :))))

tengrist
tengrist

11583

tam ümidi kesmişken cevabınız için çok teşekkür ederim :)


normalde ben de kısırlaştığımda kediyi getirmemi muayene sonrasında randevu vereceklerini söylüyorlar, operasyondan sonra siz alırsanız veriyorlar almazsanız kendileri 3 gün müşahede altında tutuyor.
burada sorun benim artık sadece hafta sonları müsait olmam barınaklar da haftaiçi açık olduğu için kısırlaştırma yapmamı engelliyor maalesef ve sokağımdaki kediler sürekli doğum yapıyor ve bir çoğu kısa süre sonra araç altında ezilip ölüyorlar. ve kediler kızgınlıkta bağırdığı için sokağımdaki insanlar senin kedilerine geliyorlar sen topluyorsun vs diyerek beni rahatsız ediyor.

tengrist
tengrist

11583

merhaba @huqi , normalde ben de kısırlaştırma ve tedavi işlemlerini kendi belediyemde ve ya ibbye (tek katlı pembe bina) yaptırıyorum, belediyeden aynı gün içerisinde ibbden ertesi gün alıyordum. kendim zeytinburnunda yaşıyorum ancak işyerim bakırköy tarafında ikisi bayağı ters kalıyor yani biri zeytinburnunun bir ucu diğeri öbür ucu :( o saatte de yolda oluyorum. haftaiçi mümkünatı yok

tengrist
tengrist

11583

@sevvalay maalesef bahse konu yer sadece haftaiçi hizmet veriyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 226 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR