Koltuktaki Çiş Kokusu

ILoveF
ILoveF

8882 Puan

Merhabalar. Kedim kızgınlık zamanı evdeki koltuklara çiş yaptı. Ne kadar temizlediysem temizleyeyim kokusu hep kaldı. En son da bir sirkeli su denedim ama bu seferde sirkeli ağır bir koku oldu. Ne yaptıysam geçiremedim. Koltukları balkona çıkarıp hortumla yıkamak istiyorum resmen ama zarar görürler diye yapamıyorum. Bu içine işleyen kokudan nasıl kurtulacağım? Koltuk yıkamacıları eve çağırsam böyle içmdeki süngere etki eden kokuyu temizleyebilirler mi acaba? Ya da şu simple solution, sholk gibi markaların koku gidericilerinden alsam kokuyu bastırır mı yoksa nötralize mi eder, boşa harcayacak param yok malesef. En etkilisi hangisiyse onu tercih etmek istiyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar yazarsa çok memnun olurum 🙏🏻

8 CEVAP

ILoveF
ILoveF

8882

Aslında kızgınlıkta ama normal çiş kokusu, bahsettiğiniz kokuyu biliyorum kızgınlıkta erkek kedilerin çıkardığı koku gibi keskin değil. Bildiğimiz kedi çişi kokusu 😄 evde koltuk yıkama yapan bir yerler anlaşsam nasıl olur acaba, ya da gerçekten balkona çıkarıp hortumu açıp bol su ile deterjanla iyice yıkasam mı 😄 koltuğun içindeki tahtaları şişer diye korkuyorum ondan da

Catsusam
Catsusam

3161

Eğer deterjan falan gibi bir temizleyici kullandıysanız biraz hatalı olmuş. Onlar kokuyu daha fazla yayıyor. Benim kedim hastalığı sırasında koltuğa ve arabaya işedi. Yaklaşık 6 ay boyunca haftada 2 kere karbonat ve tuz karışımı döktüm. Artık hiç koku yok. Karbonat koku gidermede çok etkili. Başka bir parfüm vs de kullanmayın. Umarım sonuç alırsınız.

ILoveF
ILoveF

8882

Carpexin hangi ürününü nasıl kullandınız acaba? Hemen sipariş etmek istiyorum. Bir sprey formu var birde konsantre bir ürünü var sanırım.

Sezgek
Sezgek

16511

Ben konsantre olanı aldım sulandırıp kullanıyorsunuz bire 5 olarak boş bir sprey şişesine koyarak kullandım

ILoveF
ILoveF

8882

Ayrıca kedim kısır ama kızgınlığa giriyor. Operasyonu için iyi bir hekim arayışındayım, uygun şartlar sağlanınca sorunu çözülecek inşallah, ama bu süreçte sanırım bu çiş yapma olayını huy edinecek gibi. Hep gidip koltukta çiş yaptığı yerlere tekrar tekrar yapıyor şuan da kızgınlıkta olmadığı halde. O yüzden kokuyu kökten çözmem şart.

ugurcil
ugurcil

2372

valla o koku ölüyü diriltir açıkçası, kızgınlık dönemindeki idrar kokusu normalden daha keskin. boşu boşuna ne su, ne deterjan ne de emek harcayın, hiç bir şekilde o koku gitmiyor kumaşlardan hele ki koltuksa bir de.

ILoveF
ILoveF

8882

Würth, sholk, simple solution gibi markaların koku gidericilerini deneyimleyen oldu mu acaba?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 222 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80746 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR