Tozsuz Kum Arayışındayım

KimJeongguk
KimJeongguk

122042 Puan

Vancat karbonludan Bastet'e geçtik hiç memnun kalmadık. Eve o kadar çok dağılıyor ki bir de çişini yaptığında sert olmuyor yumuşak topaklanıyor. Taneleri çok ince kedimin patilerine yapışıyor her yer kum oldu 4 günde. Lütfen taneleri ince olmayan tozsuz bir kum önerebilir misiniz?

54 CEVAP

cat_expert
cat_expert

12742

Pelet harici az yada çok tüm bentonit kumlar toz yapar.


Fiyatları uçmadan önce bir dönem ever clean kullandık onda bile az da olsa toz vardı.

KimJeongguk
KimJeongguk

122042

@buduu
2 seneye yaklaşık kullandık bizde kalitesini çok bozdu ilk zamanlar iyiydi ama şuan rezil bir kum kedimin gözlerini mahvetti toz oranı çok yükseldi vancatte ve çişini yapınca bildiğin çamur oluyor. Önceden böyle değildi. Birdaha vancatin yüzüne bakacağımı düşünmüyorum.

Minminik
Minminik

13971

Proline extra oneririm

buduu
buduu

13203

Biz uzun süredir vancat kullanıyoruz baya iri taneli ve tozmuyor size de öneririm

Minminik
Minminik

13971

aa extra olanından mı, biraz koku yapıyor ama karbon ek katıyorum içine topaklanmada taş gibi bizde, şaşırdım.
pisi pisi kullanan arkadaşım memnun özellikle sabun kokulusu demişti belki şans verirsiniz

Palyaco
Palyaco

218519

Reflex tozutmayan en iyisi aktif karbonlu tavsiye ederim bende çok kum kullandım hepsi tozutuyor en iyi reflex oldu denediklerimin için tabi en iyisi cam pelleti hem eve dagilmiyor hem o toz elekli tuvaletle çok iyi oluyor cam peleti

buduu
buduu

13203

Çok pardon en başta belirtmişsiniz vancattan memnun olmadığınızi , ben içine biraz da ince taneli kum koyuyorum ama çok az o yüzden şu an güzel topaklaniyor benim ilk dikkat ettiğim nokta tozmamasi olduğu için ona bakarak almıştım ama topaklanmada dediğiniz gibi eğer kurumadan alırsanız çamur oluyor ve alırken kürege yapışıyor

KimJeongguk
KimJeongguk

122042

@buduu


Kurumadan almıyorum 2 günde bir temizliyorum 2. günün akşamı hatta. Yıllardır bu çamurlaşma olayını hiç yaşamadım ama son 6 aydır falan bu olayı yaşıyoruz ve 7 aydır falanda kedimin gözleri kızardı kumun tozundan sürekli çapak üretir oldu aynı zamanda kumu yeni boşalttığımda hapşurma krizlerine girer oldum bende tozdan. Uzun zamandır kullandığımız bir kumdu zaten kalite farkını çok iyi anlayabiliyorum vancat gerçekten kumunun kalitesini çok düşürmeye başladı.

Coconutbey
Coconutbey

15101

Bastet mükemmel bir kum. Ama kullanırken bilmeniz lazım nasıl kullanacağınızı. Mutlaka Bastet kum yüksek olmalı fazla koymalısınız çünkğ ince bir kum olduğu için çamurlaşma yapabiliyor. Ama yüksek koyunca cidden mükemmel bir kum hem çok güzel topaklanıyor hem de hafif kediciklerimiz yorulmuyor ☺️ tozutma da sıfır. He bir de paspas kullanırsanız eve dağılmaz.

KimJeongguk
KimJeongguk

122042

@pamres


Proline çamurlaşıyor kabın dibine balçık gibi yapışıyor 1 gr bile koku tutmuyor ev leş gibi kokuyor.

tengrist
tengrist

11583

Rez

KimJeongguk
KimJeongguk

122042

@minminik
teşekkürler ama proline dan burnumuz sürttü bidaha almam

Sezgek
Sezgek

16498

Hadi ya bastet ten ben o kadar memnun kaldım ki olivia cati bıraktım topaklanması falan harika eve de dağılmadı bende Allah Allah çok şaşırdım gerçekten o zman olivia cati bi deneyin isterseniz zeytin çekirdeğinden yapılıyor ben olivia cat den. De çok memnundum ama besteyi de beğenince fiyat olara bastet uygun olunca ona geçtim olivia cat bir miktar pahalı oluyor

KimJeongguk
KimJeongguk

122042

@Palyaco


Bastet'ide yeni aldık hemde 2 paket. Bitirelim reflexi deneyeceğim bir de o zaman bakalım. Yinede herkes önerirse güzel olur teker teker deneyeceğim artık birinde karar kılacağız liste yapıyorum.

Ozlemcakil
Ozlemcakil

11639

Ever celan total cover harikaaaaa

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 878 Görüntüleme
  • 54 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80235 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR