Petlebi Sizce Yeterince Özenli Mi?

iremin
iremin

249 Puan

dün kargomun kötü ve özensiz geldiği ürünümün birinin patladığı ile ilgini sorunumu siz kullanıcılar bilgisi olması için paylaşmıştım. Ne hikmetse paylaşım bir kaç saat sonra petlebi tarafından SİLİNDİ. Aynı zamanda korgo resimlerimide yüklemiştim buraya ve petlebi ekibinede mail attım. Beni arayıp adıma indirim çeki düzenleneceğini ve attım resimlerin ilgili merciye ulaştırılıp tarafıma tekrar geri dönüş yapılacağı söylendi. ama vaatlerin hiçbiri yerine getirilmedi. Sadece ilgileniliyormuş izlenimi verildi.

2 CEVAP

Cakeyta
Cakeyta

17658

Burasi siparisler icin degil daha cok evcil hayvanlar ile ilgili konular icin soru cevap kismi olmasi dolayisiyla sorunuz silinmis olabilir, belki de sikayet edilmistir. Cunku bu tarz sorularin silindigine birkac kez daha sahit oldum. Buradaki neredeyse her kullanici petlebiden siparis yapmistir, normalde kullanici memnuniyeti cok yuksek olan bir site. Kargonuzun kotu gelmesine uzuldum fakat sorununuzu ucu acik birakacaklarini hic sanmiyorum. Bence biraz zaman verin, ne kadar surecegine dair yaklasik bir sure isteyin, cozulmez ise gerekli islemleri yaparsiniz elbet

iremin
iremin

249

soru sorma kategorilerinde hayvan hakları ve hukuki kısmına giren bir soru bence. platform *********** ya da ******** gibi alışveriş memnuniyeti yaza bileceğim başka bir yeri olmadığı için petlebide buraya yazıyorum. ilk siparişim rezil geldiği için benim gibi başkaları da madur olsun istemem.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 255 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80606 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR