N&D Kinoa Serisinden Kullanan Varmı?

Kjw
Kjw

2320 Puan

N&D Kinoa Serisinden Kullanan varmı? Kağıt üzerinde iyi görünüyor ama deneyimleyen varmı merak ediyorum...,
Sadece Veterinerde satıldığını öğrendim bende nette bulamayınca,henüz gelmemiş olduğunu düşünmüştüm...O yüzden fiyat aralığı nedir onuda bilmiyorum,birkaç klinik arayıp sormak gerek sanırsam.
Esasen ND kullanmayı düşünmüyorum ama yinede bu ürünü merak ediyorum. Kimbilir belki denerim birgün.

24 CEVAP

Kjw
Kjw

2320

Gelen mamaları sokak köpeklerine yedirdim 8*9 paket ve hepsi köpek insan yanlışlıkla olsun bir kedi koyar ama yok...Balkabağı ve kinoa serisinden istemiştim ama hiçbir şey gelmedi...O yüzden markaya ve firmaya karşı bir ön yargı oluştu elim gitmiyor....

Kjw
Kjw

2320

@ursaminor Maille istedim,hatta aramızda uzunca bir mail olayı oldu ama yanlışlık düzeltilmedi...En son bir güzel saydırdım ve konuyu kapattım ... Yinede ürünü merak ediyorum orası ayrı.


İsteyin siz belki bendeyken bir hata oldu size gelebilir...


Açıkçası hatırlarsanız bende Acana ve Orijen mağduru olmuştum,sizinde öyleydi sanırım.Ben bu zamana kadar hep tahılsız kullanmadım sorun tahılsız olmasında değil esasen içinde bulunan ek maddelerde...Bende Acana kulanırken sorunun ne olduğunu bulamamıştım ama geçen ay Now Fresh aldım ve ayn tepkileri verdi kedim hapşırma vs ve mamayı 2 hafta kullanıp bıraktım şuan Naturea kullanıyorum ve memnunum... İçeriklerini karşılaştırdım acaba ne olabilir diye mercimek ortak olarak olan şeydi...Ve acana,orijen mamalarda bolca mercimek var...Belki sizin kedilerde içinde olan herhangi bir içeriğe tepki veriyorlar...Ben Acanayı bırakınca aylarca sümüklü ve hapşırarak gezen çocuk birden normale döndü hiçbir şey yokmuş gibi 4 aydır gayet sağlıklı yaşıyor....
Ve düşük tahıllı olsun,tahıllı olsun illaki kilo yapıyor benim kedim hiç kilolu olmadı ve şuanda gayet fit bir görünümü var.İnsanlarda olduğu gibi protein ağırlıklı beslenirsen kas,karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen kilo yağ yapasın.

ursaminor
ursaminor

116511

Ben de kullanmadım hiç ve merak ediyorum :D
Ama bizim veterinerde gördüm 1,5kg 93TL satıyorlar. En azından fiyat bilgisi vermiş olayım :)

Kjw
Kjw

2320

Evet evet kesinlikle gönderiyorlar,özellikle ürün seçerek istememe rağmen bana köpek maması göndermelerinden belli...Tekrar tekrar yazmama rağmen dönüş bile yapmadılar o yüzden almak istemiyorum...


Esasen benim kedim de yeme sorunu yok,önüne koysam yiyor seçmiyor hiç eminim onu da yer ama benim derdim iyi mi,yaralı olurmu...Hepsinden önemlisi zararı olurmu,alerji yaprmı vs

aleyn
aleyn

113859

haklısınız ama insanlardan kaynaklanan bi hatadır bütün markaya maletmemek lazım diye düşünmek lazım belki de, merkezine bununla ilgili bi mail atıp rahatsızlığınızı hatta bunun nd mamalarını almamanızın sebebi oldugunu dile getirebilirsiniz. böylece başka gönderimlerde daha dikkatli olurlar belki... kinoa ve balkabak serisi çok övülüyor kediciğinize iyi gelecekse mahrum etmeyin onu :)

aleyn
aleyn

113859

tester isteyebilirsiniz farmina türkiyeden, gönderiyorlar bildiğim kadarıyla yiyip yemediğine de bakmış olursunuz.. nd mamaların fiyatları çok değişiyor internette takip ederek çok uyguna aldıgım zamanlar olmuştur, vet. te satılması malesef bunu engellemiş olacak o bakımdan kötü olmuş..

aleyn
aleyn

113859

hımm anladım :) ben istemedim ama bir çok kişi burda ve başka yerlerde istedim gönderdiler şeklinde okumuştum o yuzden bildiğim kadarıyla demiştim.

ursaminor
ursaminor

116511

Normal iletişim bölümünden mi istediniz numuneleri?
Ben şadanlardan özel bir e-mail adresinden istemiştim.
Bu N&D için düşünüyorum istemeyi. Düşük tahıllı sürekli kilo aldırıyor. Tahılsız koca paket alıp yine alerjiyle karşılaşma riskine girmek istemiyorum açıkçası.

ursaminor
ursaminor

116511

Evet Ezgi de mercimek alerjisinden şüphelenmişti. Ama biz sadece Acana ve Orijende değil TOW vs. gibi diğer tahılsız mamalarda da aynı şeyi yaşadık.
Fıstık çok hareketli bir kedi (kısırlaştırıldığı halde canavarlığa devam ediyor :D) kilolu olması aklımıza yatmıyor bir türlü. Bu kilo alma olayı zaten N&D düşük tahıllıdan sonra başladı. 3. paketteyiz ve veteriner uyardı kısırlaştırılmış mamaya geçmeniz gerek, kilolu kedi dedi. Ama ben önce tahılsız mamada şansımızı denemek istiyorum. Umarım bu kez başarılı oluruz. :)

Adakarya
Adakarya

7

Ben yaklaşık 3 aydır deri ve kürk sağlığı için olanını kullanıyorum. Kedim 2 yaşında denemediğim marka kalmamıştı. İnanılmaz memnunum. İştahı açıldı günde 20-25 gr yiyen kedim şimdi 50 gr yiyor ve 800 gr aldı. Tek sorun sadece veterinerler satıyor ve bulmakta zorlanıyorum. Piyasad satılan bir ürün değil. Bir de tüy dökülmesi çokkk azaldi.

ssibelsez
ssibelsez

66

1.5 yaşındaki miniature schnauzer'ım için N&D kuzu etli balkabaklı mama kullanıyorum. Kinoalıyı veterinerde görünce denemek istedim ancak sevip sevmeyeceği konusunda emin olamadım. Farmina web sitesinden numune talebinde bulundum ve köpeğim bayıla bayıla yedi.Mamayı elime alınca dansetmeye başlıyor. Orijen ve Acana'dan sonra N&D'ye geçtim ve tüylerinde belirgin değişiklik oldu. Artık yumuşacıklar. Şu an mamadan çok memnunuz.

selinkrk
selinkrk

230

Merhabalar ben bıldırcınlı hindistan cevizlisini bugün aldım. 180 tl:) internette yok malesef umarım satışı başlar çünkü 1.5 kg için bence uçuk bana göre uçuk. buralarada mamayı kullanan var mı diye bir göz atmaya geldim. İlk defa kullanacağım. 1-2 aydır alerjisi var kedimin 9 yaşında ilk defa böyle birşeyle karşılaştım. Mamadan dolayı olabileceğini düşündü vet. Brit lily verdi önce 1 hafta denedim yemedi zorla yiyordu belli. Ama alerjisi azaldı ona rağmen. Bugün geri götürdüm bunu aldım. Bakalım inşallah yer ve sorunlarına iyi gelir.

ben de nd nin önce 10 kglik düşük tahilli yetişkin tavuklusunu sonra düşük tahilli morina baliklisini kullandim ama tam tavuklunun sonunda alerji çıktı ve geçmedi. nd balikliyi coktan siparis vermistik, veteriner hipoalerjenik mamaya gecis yapmamiz gerektigini soyledi. ben de belki tavuga alerjisi vardir diye dusunup tavuk vermeyi kesip sadece nd balikli mamasini verdim ama 1 ay sonra tekrar çıktı tekrar veterinere gittik bu seferki daha cok yayilmisti. yine kortizon iğne yapti ve krem verdi bu surecte sürekli hipoalerjenik mama dışında daha uygun ve alerji yapmayacak mama arayışına girdim. proplanin derma plus deri ve tuh hassasiyetli mamasindan siparis verdim umarim ise yarar. benim tek merak ettigim icerigine bakinca cok iyi gorunen nd mama nasil alerji yapabiliyor, anlam veremiyorum.Kalın Yazı

Kjw
Kjw

2320

Teşekkür ederim...Fiyatı normalmiş,daha uçuk bir şey çıkar sanmıştım...Zaten benim aldığım mamalar 1.5 - 2 kg aralığında ve bu fiyattan yüksek.Alınabilir şartlardaymış belki ilerde denerim...

Kjw
Kjw

2320

Umarım uygun olan bir ürün bulursunuz,iyisi olsun derken,hasta ediyor mamalar iyice sinirim bozuluyor bu konuda,en sonunda hepsini bırakıp kendim yapacağım sürekli ,o noktaya gelmek üzereyim...

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 7913 Görüntüleme
  • 24 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR