İlan Verebilir Miyim

Durukj
Durukj

5735 Puan

Merhabalar geçen gün belediyeye verdiğim kedi hakkında ilan açtım belediye bir gafta önce bana haber vermeden kediyi taburcu etmiş sokağa salmış bütün mahalleyi dolaştım hiç bir yerde bulamadım kediyi annem bugün videoyu görmeye gidecek ben normalde işten izin alıp kendim gidecektim ama izin vermediler maalesef acaba kayıp ilanı verebilir miyim bahçede beslediğim bir sokak kedisi olduğu için bu mümkün mü yani kedi benim kedim değil çünkü hem çip uygulaması geldiği için sanki olamaz gibi geliyor bana en azından kediyi gören var mıdır durumunu öğrensem bile bana yeter en azından bulur tekrar bahçeye getiririm bakarım ona hatta belki sahiplenirim o yavruyu acaba sokak kedisi için katıp ilanı açamam mümkün mü?

3 CEVAP

tengrist
tengrist

11583

Sizi uyarmıştık bu konuda göz göre göre kim vurduya gitti hayvan.

Linahan
Linahan

1011

İnternete ilan koymaktan bahsediyorsanız çok da verimli olmaz bence. Kayıp kedi, yaşadığınız belirli küçük bir bölgeyi ilgilendirdiği için sokağınızda veya mahalleye kağıtlı ilan asmanız veya esnafa sormanız daha iyi olabilir. Umarım bulursunuz.

Durukj
Durukj

5735

Cevaplarınız için teşekkürler deneyeceğim.Ben gerçekten böyle olacağınız bilsem her gün arardım ya bir arkadaş belediye hakkında söyledikleriyle benim belediyeye güvenmemi sağladı bir de çok yoğundum zaten hem iş yüzünden hem de bir yakınım yaşadığı sağlık sorunundan dolayı gerçekten ne yapacağımı bilemiyordum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 203 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80606 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR