Exclusion Kedi Manası

Exclusion kedi maması kullanan var mı ?

8 CEVAP

AhsenAise
AhsenAise

117767

Kullanıcı yorumlarını merak ettiğiniz mamayı ,soru açmak yerine filtreleyip marka ismini yazarak daha önce kullananların yazdıklarını okuyabilir daha detaylı bilgi elde edersiniz

PofudukLeo
PofudukLeo

4426

Merhaba , bir dönem kullandık. Ne geçiş sürecinde ne de sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadık. Oğlum keyifle ve oldukça iştahlı tüketti. Öncelikli olarak deneme boy ürün siparişi vererek kendinizin tepkisine bu şekilde bakabilirsiniz.

Ben uzun süre kullandım, kullanıyorum da halen. Bir şikayetim olmadı memnun kaldım baya. İştahla yediler. Ama son zamanlarda erkek kısır kedilerde idrar enfeksiyonu yaptığını duydum, bir-iki kişi değil hem de en az on kişiden duydum. Her kedi farklıdır tabii ama her yeni mamaya geçişte dikkatli olmak lazım.

simbakedi
simbakedi

136464

https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/130073-exclusion-ton-balikli-kisir-kedi-mamasi-inceleme
bir ara böyle bir başlık açmıştım, kendi tecrübemi ve şansa o dönemde kullanan insanların tecrübesiyle karşılaştırarak uzunca yazmıştım. benim şu an tercih edeceğim bir mama değil, sebepleri başlığın altında. okursanız faydalı olur diye düşünüyorum

Çok uzun süre kullandık iştahla ve severek yedi tüyleri harika oldu. Sonuç olarak idrar yolları kristallenmesi ve 10 günlük antibiyotik tedavisi. Her kedide olmuyormuş ama mama ihtimali arttırıyormuş vet öyle dedi.

KimJeongguk
KimJeongguk

122157

Sığır etli olanını kullandık ve memnunduk hiçbir sıkıntı yaşamadık. Severek tüketti.

mervedoganay
mervedoganay

11076

İdrar yolları ile ilgili sorun yaşayan herkesin ton balıklı olanı tükettiğini okumuştum hatta galiba burada. Biz küçüklüğünden beri pro plan vermiştik. Ancak pro planda protein oranı çok yüksekmiş sonradan fark ettik tabi tahlillerde görünce. Exclusion'ın protein oranı iyi. Bir de alerjenlerin çoğu içinde yok. Oğluşum kaşınıyordu hep. Ondan ona da dikkat etmem gerekiyordu. O yüzden bir kere exclusion ton balıklı almıştık sonra sığırlıya geçmiştik. O zaman gördüm ton balığı hakkında yazılanları bir daha hiç almadım. Sığırlıdan memnunuz. Bir de oğlum çok su içiyor benim onun da etkisi var mıdır bilmiyorum. Ama mama işi gerçekten kediye özel bir durum bence. Birine yarayan mama diğerini ise ishal yapabiliyor. Şans.

Exclusion 12 kg bugün aldık kedimiz Karamel mamanın suratına bile bakmadı sizce neden daha evvel hiils yiyordu hep

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap