Kedim Titremeye Basladi

Roza23
Roza23

19328 Puan

Uyandim ve kedimin surekli titrediğini farkettim. Sanki atesi varmis da titriyor gibi ama patileri falan normal sıcaklıkta. Sizce ne yapmalıyım?

24 CEVAP

kedilimadam
kedilimadam

114398

Anlayamadım? öylece nasıl kısırlaştırabilirler? Bir gün öncesinden yavrunuz operasyona hazırlanır aç bırakılır sabah götürülüp veterinere teslim edilir ve gerekli kontroller yapıldıktan sonra operasyon gerçekleştirilir. Erkek kedilerde bir iki saat sonrasında gidip alınabilir dişi kedilerde ise genellikle bir gece gözetim altında tutulur klinikte. Bütün bunlar olmaksızın nasıl kısırlaştırma yapılmış?

Elifoo
Elifoo

10743

Oncesinde tahlil vs yapilmis mi biliyor musunuz? Eger elinizde tahlil sonuclarinin bi kopyasi varsa her seyi alip baska isin ehli bir veterinere gidin derim ben. Can bu sonucta ..

Kendi tecrübeme göre kediler bazen stres altın da kalınca da titriyor üşüdüğünde de sizinle aynı oda da mı yatıyor? yattığı yerin sıcaklığı soğukluğu nasıl?

kedilimadam
kedilimadam

114398

Yemesi içmesi nasıl?

kedilimadam
kedilimadam

114398

Burnuna bakın çok kuru ve hissedilir derecede sıcaksa ayrıca kulak uçları buz gibiyse ateşi olma ihtimali çok yüksek.

Derdedermanim
Derdedermanim

14076

Ameliyattayken vucut ısısı düşüyor ve tabi korkuda olunca normal durum.Narkozun etkisi daha sürebilir durumunu ben zor kaldırmıştım.Sürünür göz bebekleri büyür miyavlar stres altındadır...

gunosari
gunosari

2936

Veterineri arayıp sorun isterseniz.Bizim minik 2 gün narkozun etkisinde kaldı ama sürünür şekilde yürüyordu.Belki ağır gelmiştir.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Kedinizin kafasını havada tutmaya özen gösterin ayılana kadar. Kafası düşüp nefes almasını engelleyebilir. Veterinerinizin böyle ani bir operasyon yapmasına hala anlam verebilmiş değilim. Kediniz umarım sağlığından olmaz.

kedilimadam
kedilimadam

114398

Gözetim altında tutmalısınız. Sürünmesi normal narkozu atana kadar sarhoş gibi olacak. Titremesiyle ilgili bir gelişme var mı? Bir de yüksek yerlere yatırmayın yere yumuşak bir yatak hazırlayın onun üstüne yuvarlansın iyice ayılana kadar.

Elifoo
Elifoo

10743

Ah yavrum ya.. cok uzuldum gercekten. Bu aksam gozunuz uzerinde olsun o zaman yarina kadar insallah bir sikinti cikmaz. Cok gecmis olsun. Veterinere de veteriner unvani verene yaziklar olsun ne diyim..

kedilimadam
kedilimadam

114398

Soğuk yerlere yatmaya çalışması da normal ama yine de gözetiminiz altında olsun. Mama veya su verebilirsiniz. Yani en azından kaldırmanıza ya da saklamanıza gerek yok. Çünkü zaten gerçekten yiyip içebilecek duruma gelince kadar ne mamaya ne de suya yaklaşmaz.Demek ki yavaş yavaş atıyor narkozu.Titremesinin geçmesine sevindim.

Roza23
Roza23

19328

Oda ısısı aynı bi değişim yok ama evde dün ufak bi gerginlik yaşanmış ben yokken. Acaba o yuzden mi yapıyor? Ama durup durup titriyor boyle atesi olan insan gibi

Roza23
Roza23

19328

Yiyor ama iştahlı degil eskisi gibi sanki

Roza23
Roza23

19328

Evde değildim ve babam kedimi alip kisirlastirmis eve getirmis. Şimdi eve geçiyorum hemen ama narkozluymus su an. Ne oldu anlamadim bile oyle titrerken bi de kısırlaştırma yapılmış ya çok korkuyorum daha kotu olmamıştır umarim. Ne yapmam lazim kısırlaştırma icin falan da hic araştırma yapmamıştım bi de üzerine bu geldi

Roza23
Roza23

19328

Kisirlastirip göndermişler. Şu an evde ve yatiyo oylece

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1593 Görüntüleme
  • 24 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR