Kedi Hakları

Arkadaşlar benim 4-5 yıldır beslediğim bı kedim var ama son bı yildir felan babama iyice kıl oldu bu yüzden çok büyük sıkıntı yaşıyoruz.Babam kediyi atalım diyor biz durduruyorus.Biz gecen hafta köye gittik eve geldikten sonra babamın bizi götürdüğünü bildiği için iyice kıl oldu ve artık ona düşman gibi davranıyor ne yapmam lazım

3 CEVAP

Superisi814
Superisi814

125092

Merhabalar,
Babanıza hatırlatın bu dünya etme bulma dünyasıdır.5 yıldır evde beslenmiş bir kediyi sokağa atmanın vebalini iki cihanda ödemeyi nasıl göze alıyor bir sorun bence..

Arietta
Arietta

1188

Benzer problemi annemlerle yaşıyordum, kedinin bütün masraflarını üstlendim ve şimdi o kadar laf etme hakkına sahip değiller. Kedim yine annemden pek hoşlanmıyor ama aynı evde yaşamadığımız için bu problem olmuyor bizde.
Öncelikle kediniz babanızdan neden hoşlanmıyor onun somut bir nedenini bulmaya çalışmak lazım bence, hoşlanmadığı bir şey mi yapıyor, bağırıyor mu vs.
Buna göre de babanızla konuşmayı deneyebilirsiniz hani şu sebepten dolayı sana böyle davranıyor diye.
Aynı zamanda üstteki arkadaşın da bahsettiği gibi beş senedir evde bakılan bir hayvan söz konusu, vicdanına da oynayabilirsiniz konuşurken hiç etik bir durum değil çünkü.
Bunların dışında da dediğim gibi kedinin masraflarını üstlenmenizi öneririm imkanınız varsa, ya da evde sadece baba kediyi istemiyorsa, ona hiçbir masraf ödetmeyin, sorumluluk vermeyin, geri kalanını ev ahalisi olarak kendi aranızda paylaşın. Durum böyle olunca kedinin sorumluluğunu üstlenmeyen birinin atmaya da hakkı olmadığını anlatabilirsiniz tabii düzgünce.

Ketonmanya
Ketonmanya

114342

Merhabalar.


Kedilerin hisleri çok kuvvetlidir. Kendilerini sevmeyenleri onlar da sevmezler. Babanıza söyleyin, kedinizi kalpten sevmeyi bir denesin, bakalım hâlâ kıl olacak mı kediniz babanıza. Neticede babanızdır, çok kötü de konuşmak istemiyorum ama kendisi benim hiçbir şeyim olmadığından biraz daha rahatım, olur da kedinizi evden atarsa umarım sonrasında başı dertten hiç kurtulmaz.


Bol patili günler dilerim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 219 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80274 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR