Veya Plus Ödül Maması Sevenler Sevmeyenler?

Kokomina
Kokomina

1282 Puan

Şu pahalılıkta petlebi hediyesi ilaç gibi gelse de kızlardan birisi delisi olurken diğeri koklayıp koklayıp kaçıyor .
Seçici kızım tek marka seviyor , aynı durumu yaşayanlar va rmı?


17 CEVAP

tengrist
tengrist

11583

Wanpy gibi delisi olmadı ama yine de severek yiyorlar. akşamları işten döndüğümde biraz vitamin macun ve 2 tatlı kaşığı kadar su ile karıştırıp veriyorum ben. İçerik olarak Vet's Plus'ı çok beğendim et oranı bayağı yüksek, ancak aroması ne olursa olsun etin 1/3 'ini tavuk eti oluşturuyor bu durum paket önüne yazılsa imiş daha etik olurmuş. Kıvam olarak da diğer sıvı ödül mamalarından çok daha yoğun.
Bu arada ben kedilerimin iştahsız yediği yaş mamalarıda sulandırıp verdiğimde yiyorlar. Yalayarak yerken iştahları mı açılıyor bilmiyorum ama bir de öyle deneyin tavsiyem

Pamres
Pamres

3163

Benim yaramaz hiç affetmiyor neredeyse kağıdı da yiyecek 😅 ama yine de haftada bir defadan fazla vermemek gerekli bence. Et çok olduğu için bazı kedileri ishal yapabiliyor diye duydum.

kendim aldım zaten bana gönderilmedi ve benimkiler sadece pembe somon mu ne olanı yedi tavuk krilli ve ton balıklıyı asla yemediler. sanırım hepsinden denemedim henüz iki çeşit var denemediğim galiba. ama seçmeyen kedim bile yemedi lklgkhfkj sokaktakilere vercem yanımda taşıyıp.

Cennet29
Cennet29

123919

Benimki hepsine bayıldı. Sokaktakilerde aynı şekilde ayırt etmeden yediler

MrCaju
MrCaju

2499

@Kokomina merhaba.


Bizim çocuklar gram ayırt etmeden tamamını yediler :)
Öyle pis boğazda değiller.


Selamlar.

salihaondag8
salihaondag8

16402

Banada petlebi sayesinde geldi hediye ama kısır yetişkin erkek kedim her ödül şekerini severdi ama bu ödül şekerinin hiçbir çeşidini sevmedi sokak canlarına dağıttım iştahla yediler benimki gerçekten çok seçici ve ödül şekerini tek ördek ve balık seviyor ondan bu marka bizden geçer not almadı hiç beğenmedi direk kaçtı oysaki ödül şekerini çok sever ama her marka ve aromayi yemez o ne derse o ondan yapacak birşey yok 🤗

AyseMia
AyseMia

111367

Şahsen benim yetişkin kızımın kuru mama harici tek sevdiği şey sıvı ödül mamaları, (et, tavuk, balık, yoğurt, yumurta vs. yemez) maşallah iyi ki de seviyor. Hap, macun vs. verirken bunlarla yedirmek dışında kendi yemiyor. Önceki kullandığımız Wanpy idi ve kızım çok seçici olmasına rağmen Vet's Plus'ı daha bile çok beğendi. Belki o kediniz bu tür ürünleri pek beğenmiyordur, benimki yaş mama bile yemez her markayı denemiş olmama rağmen.

selinay41
selinay41

16585

Benim kedim vets plus kremalardan hiç birini yemedi

sevvalay
sevvalay

6528

Hangi ürün aldığınızda hediye yolladılar acaba, ben de bir çok sipariş verdim ancak hediye gelmedi

gokhansultan
gokhansultan

13926

Bizim zilli de çok iştahlı davranmadı vets plus sıvı ödül mamasına. yemek zorundaymış gibi yiyor. Normalde saldırıyor diğer sıvı ödül mamalarına

duyguylmz
duyguylmz

774

Benimki de bi tek ton balıklı sevdi. Sonra ondan da kaçar oldu. Ben de parmağıma sıkıp uzattım yemeye başladı. Diğerlerini de öyle deneyeceğim belki de paketten yemeyi sevmedi.

Minminik
Minminik

13978

benim kedim çok aramaz böyle ek ürünleri vets plus ı koyduğum yeri öğrenmiş başında bekleyip istiyor, şaşkınım.

PofudukLeo
PofudukLeo

4426

Bizimki hiçbir çeşidini affetmiyor maşallah :)

Busraaadgn
Busraaadgn

679

Benimki somonlusuna bayılıyor

KedicikUzum
KedicikUzum

12607

Henüz ton balikli, tavuklu ve okyanus balikliyi denedim, tavuk ve okyanus balikliya deli oldu ama ton balıklıyı çok iştahlı yemedi belki de pek aç degildi, 2 gün arayla veriyorum ben.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 388 Görüntüleme
  • 17 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81037 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR