Merhaba! Kedi Ve Papağan!

SudeBulut15
SudeBulut15

1015 Puan

Herkese merhaba:) ben Sude. Umarım gününüz iyidir :) hayatımda birçok değerli kurtardım (canlı) kurtardığım canların bakımını yaptım , besledim , korudum. Bu sayfada yeniyim. Hiçbir zaman papağım Bulut hariç köpek veya kedi vb. Canlıları kalıcı olarak beslemedim. Kurtarıp bakımını yaptırdıktan sonra sahiplendirdim. Merak etmeyin;) hepsi güvende ve haftasonları vakit buldukça yanlarına gidiyorum:) şimdi sorun şu ki , ailemle bir karar aldık ve herşeyi ön planda tuttuk. Barınaktan kedi sahiplenmek istiyoruz . Lakin bir sorun var:/ evde 3 aylık Albino cinsi bir sultan papağanım var:) kendisi çok oyuncudur, ve bu yüzden kafeste yaşam sürmüyor bizde eve alıştırdık , aynı İnsan gibi yani:) kedi almadan önce papağanımı göz önünde bulundurmalıyım. Kafese koyamam, bunu ona yapamam. Ama kedi alırsam , kediye eğitim sağlarım ve alıştırırım. Peki Bulut? Evin en değerli üyesi kendisi. Bana küsebilir mi? Korkar mı? Biliyoruz ki kediler enerjik hayvanlardır tabii ki de sakin olanları da vardır. Ama kuşum artık benden korkarsa ve tedirgin olursa? Bulut çok duygusal. 2 saat ortalıkta olmasak bize küsüyor ve bizle ilgilenmiyor:( ne yapabilirim?


6 CEVAP

Merhaba Sude, öncelikle Bulut çok şirin gerçekten :)
Kuş beslenen bir evde kedi bakmak riskli olabilir :/ Kafese koymak istemiyorsan ikisini aynı odada tutmamalısın bence. Anladığım kadarıyla Bulut evin kıymetlisi :D tek odaya kapanmak onun için de zor olabilir. Yavru kedi alıp eğitirsen daha kolay alışacaktır. Ama devamlı gözetimde olman gerekir. Her zaman bir risk var malesef :)

dilex
dilex

4519

Merhabalr muhBbet kusum var ve kedimi 2 aylik ken sahiplendim.alistirmaya da calistim geldigi gunden berir ama nafile.2 aylikken bile bir sLdirma gudusu icinde oluyolar avlamaya calisiyolar.suan ayni evdeler ama her an kontrolum altindalar.ve asla alismadilar birbirlerine.

Baristurk
Baristurk

73

Yavru kedi almanız makul olacaktir

buddha_bar
buddha_bar

3998

Kedi kolay kolay papagana zarar veremez alışma meselesini becerebilenler var beceremeyenler var sarmal kedi biraz daha iyi olur diye tahmin ediyorum daha çabuk öğreniyorlar ama herşey çelişkili.

SudeBulut15
SudeBulut15

1015

Teşekkür ederiz öncelikle:)) hmm evet riskli gibi gözüküyor:/ yavru kedi kolay olabilir;) evet evin kıymetlisi:D tek dileğim umarım Bulut Korkmaz :/ cevap İçin teşekkürler

SudeBulut15
SudeBulut15

1015

Yarın barınağa gideceğiz. Evet alışanda var alışmayanda.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 864 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80872 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR