Yavru Kumru

DidemCan
DidemCan

3808 Puan

Markete giderken annesi yuvadan atmış minnacık bi kumru gördük. Annesi alır diye kenara koyduk kediler bulmasın diye. Etraftakilere sorduk annesinin ve diğer yavruların nerde olduklarını bilmiyolarlar. Birkaç saat sonra hala ordaydı. İçimiz rahat etmedi eve getirdik kutuya koyduk. İnternette okuduğum kadarıyla ıslatılmış ekmek veya buğday yiyebilirmiş. Anne sıcaklığında tutmaya çalışıyorum ama korkuyorum da.
Ne yapmam gerekiyor lütfen yardım eder misiniz?


5 CEVAP

DidemCan
DidemCan

3808

Ve nasıl beslemem gerekiyor kendiai yiyebilir mi?

Breda
Breda

3721

Annesi yuvadan atmiyor onlari düşüyorlar.. Balkonumuzda yavruladi cok defa.. Kendileri düşüyordu sürekli.. Tuyleri normale donmusse biraz büyümüş demektir.. Hayatta kalma sansi yuksektir.. Ama cok kucukse zor..

Breda
Breda

3721

Ve bu mevsimde dogan yavrulari anneleri gun boyu birakip gitmisti gecen yil.. Surekli yanlarinda kalmiyorlar.. Anne sicakligi cok elzem deil ama.. Gagasina dogru minicik bi halde vermeyi deneyin..

Breda
Breda

3721

Anneleri agizdan cikartarak besledigi icin kwndileri yemeyebilir..

pistan32
pistan32

107013

Youtube de yardıma muhtaç hayvanlara yardim eden bir hayvansever var Tayfun Demir.Belki duymussunuzdur.Daha çok sincaplarlar üzerinde uzman ama şuan ayağı kangren olmuş bir güvercine bakıyor.Ulaşabilirseniz yardımcı olur diye düşünüyorum.
https://m.youtube.com/watch?v=C6AJQ8_3B4c

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 747 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80883 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR