Seçici Kedilerin Kesin Yediği Kuru Mamalar

munevver_leo
munevver_leo

4360 Puan

Merhabalar kedim nd ve brit care mamalarını çok zorla yiyor. Dışarıdaki kedilerime aldığım mamadan iki tane attım ve direkt yedi. Seçici kedilerinizin yediği içeriği iyi olan mamalar önerir misiniz lütfen? Tahılsız mama kullanıyordum ve kedim kısır.

25 CEVAP

dilanbulent
dilanbulent

17244

Hills veya Virbac kesinlikle önerebileceğim başlıca 2 markadır. Ama şunu diyeyim, hiçbir mamanın yüzde 100 garantisi olamaz. Hiçbir mama sizin kedinize %100 iyi gelecek diyemez kimse veya tadını kesinlikle sevecek diyemez. Dersek yalan olur. Dünyanın en iyi maması da olsa bazı kedilere illaki yaramayabilir veya tadını sevmeyebilirler. Deneyip görmekten başka çare yok bu konuda ne yazık ki.


Şunu da belirteyim Virbac'ın tüm mamaları sadece veteriner kliniklerinde satılır. İnternette de, petshoplarda da satışı yasaktır. Eğer bir bakmak isterseniz aşağıya link bırakıyorum. Kendi sitelerinde mağaza bulma kısmı var, hangi şehirdeyseniz o şehirdeki Virbac satan veteriner kliniklerini gösteriyor.


https://tr.virbac.com/home/maaza-bulucu.html

Emirrckr
Emirrckr

12998

Hill's genellikle kediler tarafından sevilen bir marka,
Dilerseniz birde ona şans verin.

Ebrnk
Ebrnk

4329

Kısır kedime brit care ördekli kullanıyorum severek yiyor. Hem veteriner tavsiyeli

munevver_leo
munevver_leo

4360

@dilanbulent cevabınız için çok teşekkür ederim. Virbac mamasını da deneyeceğim umarım artık onu sever ve yer. Eğer bunu da yemezse hills deneyeceğim.

munevver_leo
munevver_leo

4360

@Ebrnk cevabınız için çok teşekkür ederim.Şu an o mamayı kullanıyorum maalesef yemiyor artık.Sizin kediniz yiyor mu ?

aytunccc123
aytunccc123

14318

Hillsi bencede çoğu kedi seviyor ama bizimkilerde kaşıntı problemi yaratmıştı o yüzden yine nd ye döndük
Bebekler için orijen kullaniyorum bu yüzden bazen nd bittiği oluyor yetişkinlerde orijen yiyor ama nd yeni paket geldiğinde bi döküyorum hepsi gömülüyor o kadar iştahlı yiyorlar ki
Orijeni o kadar iştahlı yemiyor yetişkin kedilerim ama nd yi koyduğum an yaş mama bile aramıyorlar tabaklar silip supuruluyor
Benimkiler hillsi de yadirgamadi ama dediğim gibi dış parazit sorunu olmamasına rağmen kasintiya yol açtı değiştirmek zorunda kaldım tekrar nd ye geçtim

dilanbulent
dilanbulent

17244

Virbac alabileceğiniz en kaliteli, en güvenilir markalardandır. Hills de aynı öyle. Umarım kediniz beğenir. İlk etapta en küçük paketi almanız çok daha iyi olacaktır sevip sevmeme ihtimaline göre devam edersiniz veya başka mamaya geçersiniz. Keşke bunun bir garantisi olsaydı ama maalesef yok :) Denemekten başka çaresi yok sevip sevmediğini görmek için. Umarım beğenir.

GzdeAkbuz
GzdeAkbuz

10356

Mera, taste of the wild, bozita, wildfull, advance, Nutri Feline, happy cat,sanabelle, alleva, profine, naturea, thepet+ , benim kedim şuan pro Choice kullanıyor kısır maması olduğu için kısır olmayan versiyonundan daha isteksiz yemesi galiba bende bir iki ay sonra başka mamaya geçirmeyi düşünüyorum

Minos2022
Minos2022

1687

Benim kedimde kuru mamasını hiç yemiyor. Acana, hills, nd, royal canin, proplan hepsini denedim. Seçici kedi mamalarından almayı düşünüyorum ama onlarda kısır kedilere uygun değil. Bende ne yapacağımı bilemiyorum.

demişler mi bilmiyorum göremedim de royal canin exigent mi doğru mu yazdım bilmiyorum bir deneyin isterseniz. kabını da yüksek ve geniş ağızlı tercih edin değilse umarım faydası olur. tren dyol dolp stilinbu43 ten ben sır hatalı iki kap aldım geçen normalde tanesi 300 400falan ikilisini 220 ye mi ne aldım çokzeller bakın isterseniz. kırarlarsa diye pek ortalıkta tutmuyom korkumdan evde yokken ama dfklşhdh

Kokomina
Kokomina

1282

Kabın derin olması ya d amalzemeyi değiştirmeyi deneyin , büyük kızım sadece derin kaptan yiyor küçük ne bulsa yiyor 🤣

munevver_leo
munevver_leo

4360

@Kokomina cevabınız için çok teşekkür ederim. Şu an kap değişikliği yapıcam başka kap aldım umarım yer. Maşallah küçük kediniz baya iştahlıymış keşke benimkide biraz iştahlı olsa.

Minos2022
Minos2022

1687

Kısırlaştırma ameliyatından sonra kısır kedi mamasına geçtik ve hiçbirini beğenmedi. Yavru maması kullanırken gayet güzel yiyordu.

Minos2022
Minos2022

1687

Öneriniz için çok teşekkür ederim. İnşallah yeni evinizde sorun yaşamazsınız. Sağlıklı günler diliyorum.

munevver_leo
munevver_leo

4360

@Minos2022 iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Ben de sağlıklı günler dilerim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 578 Görüntüleme
  • 25 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80939 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR