Kalçası Ve Kolu Kırık Kediyle İlgilenen Yok !!

Üsküdar/İstanbul Sokakta beslediğim kedilerden birine araba çarpmış , gördüğüm an veterinere götürdüm ameliyat edemeyeceklerini söyledi. Üsküdar belediyesine götürdüm. Film çekilmesi gerekli dedilet onuda tanıdığım özel bir veteriner hekimde hallettim fakat onlarda ameliyat edemiyorlarmış, hoca çağırıp bi 2500 3000 tl para gözden çıkması gerektiğini söylediler. Şuanlık üsküdar veteriner barınağında veterinerlerin gözleminde ama ameliyat yapamıyorlar. Ne yapabilirim :(

6 CEVAP

he anladım fıstık ağacında vetartın yukarısı

riuhole
riuhole

3534

Allah sabır ve kolaylık versin. Ne yazık ki bi tarz durumlarla pek ilgilenen yok ama bazı veteriner hekimler ,genelde özellerde, sakat kalmış ya da doğuştan engelli kedileri sahiplenip ücretsiz tedavi edebiliyorlar. Tanıdığınız veteriner hekime danışmakta fayda var.

Kedimekim
Kedimekim

11068

Vetart veterinerlikte cerrahi islemi var isterseniz bir oraya sorun ineternet sayfasindan da cerrahi bolumunu okuyabiirsiniz

Elifoo
Elifoo

10743

Uskudarda veterinerim diye bir veteriner var. bizim sokagin kedici amcasi butun sokak kedilerini orda tedavi ettiriyor bir bakin isterseniz. Allah yardimciniz olsun..

aleyn
aleyn

113859

maltepe veteriner işleri müdürlüğünü arayın bildiğim kadarıyla hemen gelip alıyorlar ya da götürmenizi isterler. birçok kediyi iyileştirdiklerini biliyorum.

şöyle söyleyeyim. kalçada kayma var ve ön kolun birinde parçalı kırık varz vetart veteriner kliniği opersayon yapamıyormuş, hoca çağırılırsa en aşağı 2500 tl fiyat tutarmış. instadan felan para toplamaya çalışıyorum, avcılar fakültesinde hocalara götüreceğim mecbur. bu arada bahsettiğiniz "veterinerim" nerede acaba ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 694 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79932 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR