Yıllardır Aynı Bahçede Mahsur Kalan Kopek

derwy
derwy

985 Puan

Merhaba bugün buraya sizden akıl almak için yazıyorum. Ne yapacagimi nasıl yapacağımı bilmiyorum. Arkadaşımın oturduğu sokakta bir komşusunun alman kurdu köpeği var. Sahibi hasta ailesiyle kalıyor yakın zamanda da annesi vefat etti ve babası da hasta diye biliyorum. Köpeği gezdirmedigini söylüyorlar köpek yıllarca ki çocukluğumdan hatırlıyorum orda kalıyor. Balkondan yemek sarkitiyormus annesi ama annesi de vefat ettigi için şimdi ne oluyor hiç bilmiyorum. Araştırmaya çalışacağım ama köpeğin orda kalmasına gönlüm el vermiyor önceden kadın ilgileniyordu ama vefat ettiği için artık doğru düzgün bir sahibi var mı meçhul. Ne yapabilirim o köpeği ordan nasıl kurtarabilirim? Köpek cana yakın değil hayvanlarla da anlaşamıyor çünkü etkileşimi yok :( Kedileri öldürdüğü söylendi. Dışarıya salamam o yüzden ya da yanına yanasamiyorum. Ne yapmalıyım?

4 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128323

Köpeği gezdirmediği için ülkemiz şartlarında kimsenin müdahale edeceğini sanmıyorum. Öncelikle karnını doyuran var mı öğrenmeniz gerekli, yoksa ancak o zaman birileri yardım edebilir, bu sefer de barınağa götürebilirler. Öyle bir durumda en doğrusu ilinizdeki hayvan koruma dernekleri ile iletişime geçmek olur. İnstagram sayfalarından halka açık şekilde yorum yazıp köpeği kurtarmak için yardım isterseniz daha etkili olacaktır.

HepsiPati
HepsiPati

5144

İnstangram da veya X de hayvansever sayfa ve gruplar ile iletişime geçip yardım isteyin. Mutlaka hayvanın resimlerini videolarını yayınlayın. Daha çok etkileşim alacaktır. Dikkat edin barınağa düşmesin hayvan. Zaten çok kötü bir hayat geçirmiş. Hangi ilde olduğunuzu bilmiyorum fakat oradaki yerel derneklerle ve hayvansever kişilerle paylaşın. İyi haberlerinizi bekliyorum.

derwy
derwy

985

Teşekkürler yanıtlarınız için, çabalayacağım :(

derwy
derwy

985

Merhaba güncelleme yapmak için geldim. Köpek evi koruyan bir bekçi kopegiymis. Komşulardan biri gezdirdirdiklerini yemek verdiklerini söylüyor. Yemek olmazsa bu zamana kadar kalamazdi büyük ihtimalle zaten. Haftada 1 2 sanırım gezdiriyorlarmis. Tabi ki de yeterli değil köpek de çok yaşlı. Ama herhangi bir kurumun bu durumda bir şey yapabileceğini düşünmüyorum onca kötü durumda hayvan varken. Arada köpeği ziyaret etmekten başka bisey yapamıyorum maalesef

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 238 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80268 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR