Yavru Kediler İçin Balıklı Mama Markası

Aysetaha
Aysetaha

2124 Puan

Kedim 5 aylık olmak üzere tavuklu pirinçli advance kitten kullanıyrz ama bugün ilk defa somonlu kalamarlı yaş mama verince bütün tabağın hepsini bitirdi çok şaşırdım tavuklu mamadan sıkılmış olduğunu düşünerek iyi bir markanın balıklı mamasına geçmek istiyorum kullanan tavsiye edicek olan var mı?

21 CEVAP

Gul36
Gul36

113368

En iyisi Pro Plan mıymış.. Orijen, Acana, Petcurean ve N&D varken..

aleyn
aleyn

113859

Petcurean Now Fresh! Somon ve Ördekli Tahılsız Kedi Maması,
Petcurean Go! Sensitivity Tahılsız Balıklı Kedi Maması
N&D Farmina Tahılsız Balık Ve Portakallı Kedi Maması
N&D Farmina Düşük Tahıllı Balık Ve Portakallı Kedi Maması

aleyn
aleyn

113859

nd nin balıklı mamaları kitten değil haklısınız ama protein ve diğer değerleri kittenle çok yakın oldugu için bi alternatif olarak yazdım, ama petcureanın go ya da now fresh daha iyi bi seçim olur. naturea da çok tavsiye edilen bi mama somonlusu var bakabilirsiniz naturea **************.comda var, petcureanlar için tek tek sitelere bakmak gerekiyor ************da ve ************da görmüştüm.

Gul36
Gul36

113368

Mama pahalıysa iyidir diye bir kaide yok. Proplan en iyi mama markası değildir. Okuma bilen ve mama konusundan az çok anlayan biri içerikleri okuduğu zaman anlar zaten. Veterinerler nedense genelde Nestle'ninkiler gibi kalitesiz mamaları öneriyorlar. Belki de kendileri sattıkları için.
Para sorunu olmayan insan Orijen alır geçer. :)
Kediniz inşallah sağlıklı kalmaya devam eder, @dmldsl123

Castielthecat
Castielthecat

2464

Ben acana pacifica kullanıyorum yavru kedime ve memnunum gayet. :3 içeriği de oldukça temiz kokusu biraz ağır ama o kadar da olsun. Buram buram balık kokuyor maması ki bence bu da mamanın kalitesini gösterir. Tavsiye ederim :3

Aysetaha
Aysetaha

2124

Verdiğiniz güzel bilgiler için tekrardan çok teşekkür ederim

felishuman
felishuman

10828

Benim bildiğime göre n&dnin kitten olarak sadece tavuklu maması var. N&d kalitesinde petcurean var balıklı tahılsız yavru kedi maması ben kedime bunu kullanacağım yaz için özellikle. Diğer balıklı mamalar hakkında bir bilgim yok

aleyn
aleyn

113859

go nun tahılsız somonlusu ************da birçok alternatifle var ben de en son ordan almıştım bilginiz olsun.

Dmldsl123
Dmldsl123

2346

En iyisi ve çok poüler olan mama pro plan junior balıklı alın

aleyn
aleyn

113859

mama geçişini uzun bi süreye yayabilirsiniz ishali ya da yumuşak dışkılamayı önlemek için, normalde 1 haftada geçiliyor, iki mamayı karıştırarak veriyorsunuz başta eski maması 3/4 yenisi 1/4 olacak şekilde karıştırıyorsunuz zamanla yeniyi artırıp eskiyi azaltıyorsunuz bu süreyi 2 hatta 3 haftaya çıkarabilirsiniz, böylece kedinizin sindirim sisteminin yeni mamaya alışması için yeterli zaman vermiş olursunuz. mama geçişlerini 3 hafta kadar bi sürede yapıyorum hiçbi sorun yaşamadım şimdiye kadar.

aleyn
aleyn

113859

aşağıdaki linkteki soruda güvenilir sitelerle ilgili yazıştık bi bakın isterseniz hangisi size uygun gelirse ordan alabilirsiniz.


link

Gul36
Gul36

113368

Bu arada Orijen ve Acana'yı kediler ilk başta sevmiyorlar evet, ama sonradan alışıyorlar. Benimki Acana yiyor. Pek sevmedi başta ama şimdi silip süpürüyor. Numune isteyip deneyebilirsiniz.

Gul36
Gul36

113368

@aysetaha, Diğer konuda bahsettigimiz bütün sitelere baktınız mı? ***********, *********, ********* vs.

Aysetaha
Aysetaha

2124

Cevabınız için çok teşekkür ederim peki bu kedi mamalarını kullananlar kedinizin dışkısı nasıl peki kedim normalde yaş mama bile yediğinde hemen cıvıklaşıyo bir tek royal canın yaş mamada normal oluyo dışkısı ilk zamanlarda ishal durumumuz çok uzun sürdü yaklaşık 3 hafta kadar o yüzden korkuyrm açıkçası sizce bu mamalardan birine geçsem dışkısı değişirmi kedimin

Aysetaha
Aysetaha

2124

Cevaplarınız için çok teşekkür ederim bi sorum daha olucak bu söylediğiniz mamaları hangi siteden alıyosunuz acaba

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1256 Görüntüleme
  • 21 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80746 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR