Erkek Kedim Sürekli Kızgın Ve Her Yere Çişini Yapıyor

Vivi18203
Vivi18203

249 Puan

2 tane kedim bir. Bir erkek kedim bir de çocuğu olan dişi kedim var. Erkek kedim dişi kedimle sürekli çiftleşmeye çalışıyor ama dişi kedim muhtemelen hazır değil ve hiç bir şekilde izin vermiyor. Erkek kedim bir süre sonra ayakkabılara köşelere vs. Çişini yapmaya başladı. Ve püskürtme değil bildiğiniz çişini yapıyor. Kumunu fln değiştirdim ama işe yaramadı. En son bir kızgın bir dişi kedisi olan bir arkadaşıma verdim ve 2 gün boyunca sürekli çiftleşmişler. Ama sonra o dişi kedi hala çiftleşmek isterken benim kedim hiç yanaşmamış ve bir kaç gün öyle yaklaşmadan devam etmiş sonra ben onu geri aldım. Bizim dişi kediyi görünce direk üstüne atladı ve yine çişini her yere yapmaya başladı. Açıkçası ne yapacağımı bilmiyorum ve ailem bu konudan çok rahatsız. Kısırlaştır diyenler olacak. Ben mutlaka kısırlaştıracağım onu ama şuan için maddi durumum o kadar iyi değil. Acil bir çözüm lazım ama ne yapacağımı bilmiyorum. Eğer yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur. Bir de ricam lütfen yazarken nazik olun ☺️.

3 CEVAP

kang14
kang14

3528

Allah askına kısırlastıramıyorsun yine ne diye bebeği olan dişi kedinin üzerine binmesine izin veriyorsun? CİDDEN PES! Kardelim ayrı tutsana hayvanları. Hem dişi kedin kısır değil hem erkek kedin!Kediler birbirinden psikolojik etkilenip kızgınlıga giriyor.Dişi kedin etkilenip kızgınlıga girerse farketmezsen ciftleşirkerse ne yapcaksın? Kesin senin kediler de çip de yoktur.O yüzden götür belediye veterinerine mahallemizin kedileri dersin.Gelip alıcam ben bir kaç gün göz kulak olcam operasyın sonrası salıcam dersin.Kısırlastır! Al evine götür sonra.

kang14
kang14

3528

Bu da olmaz diyosan acil çözüm olarak kedileri ayırman odalarını ayır.Ya da git veterinere bir kereliğe mahsus hormon iğnesini yaptır. Sağlıklı yöntem değil sürekli yaptırma sakın.Ama bunu da yapamıyorsan aileden daha fazka laf yemek istemiyorsan dişi kedini hamile bıraktırtma tekrar.

aslihan_e
aslihan_e

128323

Hormon iğnesi çok riskli sakın yaptırmayın. İşemesine kısırlaştırma dışında hiçbir çözüm yok. Dendiği gibi belediyede kısırlaştırabilirsiniz ama özellikle karma aşısı yoksa gençlik hastalığı kaparsa ölebilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 133 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80268 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR