Komşum Bahçede Beslediğim Kediyi Zabıtaya Toplattırabilir Mi?

PnrSvl
PnrSvl

193 Puan

Bir sokak kedisini yavruyken annesi terk ettiği için evde büyüttüm. Üreme dönemi gelince apartmanın bahçesine bıraktım. Orada beslemeye başladım. Haliyle kedi bazen yukarı çıkıp kapının önünde miyavlıyor. Biz de içeri alıp besliyoruz. Seviyoruz. Tekrar aşağı bırakıyoruz. Aşağıda da besliyoruz. Ama karşı komşum kedinin miyavlamasından rahatsız oluyor. Zabıtaya toplatmakla tehdit etti. Ben de onu haydi ye şikayet edeceğimi söyledim. Kedinin özgür olması gerektiğini düşünüyorum. Evde sürekli balkondan dışarıyı izliyor. Ona üzülüyorum. Kedinin kapıma gelmesine bisey yapamıyorum tabi. Ne yapabilirim? Kediyi alıp götürürler mi? Köpeklerde şikayet edilince bi desibel tespiti varmış. Bu kediler için de geçerli mi? Lütfen yardım edin. Teşekkürler.

2 CEVAP

akbas1
akbas1

877

Kedi miyavlıyor diye kimsenin rahatsız olmaya bile hakkı yok. Ayrıca alt ve üst kattakiler rahatsız olsa o konuşulup müzakere edilir ama karşı komşunun konuşmaya hakkı yok bir ayrıca daha zabıta kedi toplamaz eskiden köpekleri toplardi. Barınak görevlisi alabilir o da hayvan yaralı veya ölecek dereceye geldiyse ve tedavi edip geri eski yerine bırakmak zorundadır. Sizden isteğim kediyi bir 8 saat ev de tutun özellikle akşam alın uykusunu güzelce alsın. şehrinizde gönüllü yerel koruma görevlileri vardir onlarla iletişim halinde olun

aslihan_e
aslihan_e

130467

Öyle bir şey yok, barınaklar hasta ve yaralı kedileri kabul eder. Kedi bağırdı gelin alın demesi saçmalık. Kendisine ruh sağlığı için bir ekip çağırsa daha iyi olur, deli gömleği giydirip götürsünler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 180 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.354 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR