Kedi İçin Kaliteli Ezme Yaş Mama

dilo61
dilo61

963 Puan

Merhaba,


öncelikle benim kedim karma besleniyor, yani sadece kuru mama yemiyor, aynı zamanda gün içerisinde yaş mama da yiyor. Fakat yaş mamayı sadece ezme olarak seviyor.


Halihazırda Nutri Feline mamasını kullanıyorum ve bir sıkıntı yaşamıyoruz. Fakat bundan daha kaliteli mama öneriniz var mı?
Acana çok iyi fakat bir paketi aşırı pahalı. Arada bundan alıp veriyorum, fakat sık sık veremiyorum.
Ne gibi önerileriniz olur, yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.


Teşekkürler.

18 CEVAP

forbs
forbs

3311

Su anda Acana Premium Pate Sığır Etli Ezme Yetişkin Kedi Konservesi 85gr petlebide sepette 29 tl’ye dusuyor. Ben de yeni fark edip stokladim hemen size de tavsiye ederim. Fakat sanirim en fazla 6 adet alabiliyorsunuz

dilo61
dilo61

963

Evet fark ettim, hemen sipariş ettim teşekkür ederim :)

Sznyll
Sznyll

17745

kedimi sahiplendiğimden bu yana genellikle gourmet aldım severek yiyor ama fiyatlar git gide arttığı için kendim yaş mama yapmaya başladım her gece yaş mama yemezse bizi uyutmuyor böyle olunca biraz cep yakmaya başladı ayrıca dışardan aldıklarımıza göre kendi yaptığımız çok daha sağlıklı oluyor sebzeyle birlikte et tavuk sakatat artık ne varsa haşlıyorum pişince blender ile iyice püre yapıyorum porsiyon porsiyon paketleyip buzluğa koyuyorum yedirmeden önce çıkartıp açılınca biraz sıcak ılık suyla karıştırıp veriyorum uzunca idare ediyor bizi bir ay önce yarım kilo ciğer yarım kilo hindi kullanmıştım çıkan mamanın yarısını sokak kedilerine götürdüğüm halde 50 porsiyona yakın mama çıktı vaktiniz varsa deneyin derim

SevimliCadi
SevimliCadi

108405

Önceki yazınızda cevaplamıştım ama burada da bahsedeyim. Felicia'nın konserve olan ezmesi fiyatına göre çok iyi. Miamor da aynı şekilde, ancak bazı tatlarında et oranı daha düşük olabiliyor. Animonda, hem gramaj olarak fazla hem de et oranı yüksek ve tahılsız bir mama. Bu markaları denemenizi tavsiye ederim :)

Fistikpasa
Fistikpasa

12598

Gourmet felaket bir yaş mama, tahıl tatlandırıcılar şeker dolu. Eğer acana segmentinde yaş mamalara imkanınız yoksa kesinlikle evde yapın çok daha ucuz ve sağlıklı

dilo61
dilo61

963

Yine de farklı önerileriniz var ise benim için çok önemli, fikirlerinizi bekliyor olacağım. 🐈♥️

dilo61
dilo61

963

Bahsettiğiniz markaları hiç denemedim açıkçası ama muhakkak araştırıp bakacağım. İndirimde buldukça Acana alıyorum, ama dediğim gibi hep uygun olmadığı için başka alternatifler de bakıyorum.

Fistikpasa
Fistikpasa

12598

Schesir dark püre şeklinde, kesinlikle deneyin benimkiler sevmedi ama eğer kediniz severse çok güzeldir içeriği

hellothere
hellothere

1154

schesirin yetişkin yaş mamaları püre şeklinde değil ama kitten olanlar püre yanlış hatırlamıyorsam

yumik
yumik

1378

Nutri felineden daha uygun fiyatlı ve daha içeriği daha iyi ezme mama yok. Nutri feline devam edin bence hem çeşidi de fazla

yumik
yumik

1378

Gourmet kedimi ilk sahiplendiğimde alıyodum bilmeden sonra araştırma yapınca bıraktım. Zaten proplan hills ve royal canin üçlüsü çok popüler olmasına rağmen içerikleri alt segment gibi. Yaş mamada acana schesir nutri feline gimcat animonda carny nd ve reflexin essentials serisi en iyileri.

dilo61
dilo61

963

Gourmet bende gördüm ama sağlıklı mı değil mi emin değilim, market mamaları için pek iyi konuşmuyorlar.

dilo61
dilo61

963

Peki, Schesir markası için ne düşünüyorsunuz? Gimcat ürünlerini mesela çok beğeniyorum ama yaş maması yok. Schesir de Alman markası olduğu için açıkçası bunu da merak ediyorum.

dilo61
dilo61

963

Evet araştırdığım kadarıyla bende öyle gördüm. Kitten mama olmaz zaten, benim kedim yetişkin çünkü. Şuan için Acana aldım. Ama işte ücretleri fazla ve kedim karma beslenmeyi sevdiği için, daha uygun ama kaliteli mama arayışındayım. Kedim ne yazık ki seçici sadece ezme olarak seviyor. :)

dilo61
dilo61

963

Dönüşünüz için teşekkür ederim. Şuan onu kullanıyorum, ama artık pek sevmiyor gibi. O yüzden farklı mama arayışındayım. Ezme türü bulmak da zor. Acana alıyorum uygun fiyatlı oldukça. Ama her zaman uygun olmuyor. Gourmet önerenler oldu ama açıkçası ondan pek emin değilim içerik bakımından pek sağlıklı bulmuyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 287 Görüntüleme
  • 18 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 93.103 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR