Gebze De Barınakta Köpek Kedi Katliamı

sitedizayn
sitedizayn

13758 Puan

haberi söylemeye dilim varmıyor ama malesef gebze de bir barınakta onlarca köpek ve kedi katledildi, acımasız vahşiler nasıl kıydınız o canlara, şu anda hayvanseverler barınaktan ayrılmıyor savcı bekleniyormuş, savcı gelse ne olacak sanki, çıkardıkları kanunun sonuçları görülmeye başlandı.

5 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

132044

Hadi köpekler saldırıyor diye bahane ediyorsunuz, kediler ne alaka yani. İnşallah kendileri de sürüne sürüne yardım edin diye diye ölürler. Bunu yapanlar katil de olur, her türlü pisliği yapar, insan değiller.

Kralnane
Kralnane

594

Bende gördüm o haberi. Çok üzüldüm. Nasıl bu kadar vicdansız oluyorlar anlayamıyorum. Allah bu vicdansızları cezasız bırakmasın. Artık bu konuda devletten beklentim kalmadı.

sitedizayn
sitedizayn

13758

katliamı yapanlar yasaya dayandırıyor böyle bir hakları olduklarını savunuyorlar, yasayı çıkaranda devlet, ne beklentimiz olabilir ki, bu son çıkan yasanın böyle şeylerin yolunu açacağını zaten biliyorduk ama yinede yaptılar.

Pnrdogan
Pnrdogan

4633

Allah belalarını versin. Kediler kanunda yoktu ona rağmen öldürmüşler. Köpekleri de öldürmemeleri lazım tabi ama. Çok üzücü

sitedizayn
sitedizayn

13758

biraz önce sorularda kedilerini barınağa bırakmayı düşünen bir arkadaş gördüm, lütfen arkadaşlar çocuklarınızı barınaklara vermeyin, şimdi arkalarını yaslayacak bir yasada var istisnasız hepsini öldürecekler, barınakta ne kadar az hayvan olursa onlarında iş yükü azalacak sabahtan akşama keyif yapıp sonra da maaşlarını alacaklar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 93 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 92.797 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR