Fake Hesap Sorunsalı Ve Haftalık Resim Yarışması

yusufSahbaz
yusufSahbaz

638 Puan

Anket

Fake hesap şikayet butonu açılsın
(29 oy)
Fake hesap açanlar banlanıp siteye giremesin
(28 oy)
Yarışma kaldırılsın
(12 oy)
Böyle devam etsin
(3 oy)
Toplam (72 oy)

Petlebi kullanıcısı arkadaşlar bu siteyi severek kullanıyoruz fakat bazı gereksiz kişiler yüzünden sitenin haftalık resim yarışması linç ediliyor. Gerçekten hak eden arkadaşlar kazansın istiyoruz fakat bazı kendini çok zeki zanneden insanlar fake hesaplarla kendi resimlerini beğenerek dürüst olmayan bir şekilde ödül kazanmaya yoluna girişiyor. Bu konuda rahatsız olan sadece ben olmadığımı düşünüyor ve bu rahatsızlığımı dile getiriyorum. Bence bu şekilde bir paylaşım ve beğeni yapmaya çalışan kişileri burada ifşa ederek herkesin haksız rekabete karşı olduğunu göstermesi gerektiğini düşünüyorum. Tahminimce bu haftaki fakecimiz: Sevilayucar01 adlı kullanıcıdır, beğenilerinde bulunan edaa ecee eceeee vb gibi kullanıcılar gerçek hesap değildirler.

19 CEVAP

bence tlf numarasız hesap acmaya izin verilmemeli

felishuman
felishuman

10828

Evet şimdi baktım bariz belli yani fake olduğu, zaten tepki göstermiş birçok kişi.. Hem fakeler için hem de hayvan satışı yapanlar için şikayet etme butonu kesinlikle olmalı ben petlebi’ye iletmiştim bu isteğimi, görenler de birkaç cümle ile siteyle iletişime geçse bu sorun çözülür bence.

yusufSahbaz
yusufSahbaz

638

Site yönetimi beni arayarak bu konu ile ilgili kendilerinin de sıkıntının farkında olduklarını en kısa zamanda daha efektif çözümler üretmeye çalıştıklarını ilettiler. İletişim sekmesinden atılan mesaja bu kadar hızlı döndükleri için site yönetimine teşekkür ediyorum. Bu konuyu takip eden arkadaşlara da yönetimin de konu ile ilgili haberdar olduğunu belirtiliyorum.

yusufSahbaz
yusufSahbaz

638

Anket sonuçlarını site yönetimine ilettim. Bu sorun her ne kadar site yönetiminin sorunu da olsa da dürüst olmayan insan bir yolunu bulur gene halleder. Üzülerek belirtiyorum ki hayatın her aşamasında hilekarlığa alışmış insanlarla karşılacağımız gerçeğiyle bir kez daha yüzleşmiş oluyoruz. Hayvan severlerin sitesinden bile bu tür sorunlar oluyorsa vay halimize. Bu tür insanlara yer verilen platformlardan uzak durmaya çalıştığım için site bu sorunu çözene kadar üyeliğimi siliyor herkese mutluluklar diliyorum.

guineapigela
guineapigela

119533

İletişim kısmından "Sahte Hesabı" kullanıcı ismini yazarak şilayet edebilirsiniz.

neyseki bugunkı fakecimiz fotografı kaldırdı

cakil19921
cakil19921

115144

Ve herkes bir kere birinci olduktan sonrada resim yarışmasına resim atmamalı çünkü insanlar hep onda odaklasıyor

Tikih
Tikih

15400

kesinlikle çok haklısınız . fake hesap açan kişiler dürüst olarak kazanmıyorlar . ve haksız yere birsürü pati beğeni ve petlebiden ödül kazanıyorlar . petlebiye defalarca şikayette bulundum fakat bu sefer başka hesaplardan yola çıktılar . başka hesaplar açan ve kendi petlerini beğenenlerde var . gerçekten petlebinin bu konularda daha fazla ilgili olması lazım . yaklaşık 2 aydır petlebideyim ve kedimin 20 beğenisi varken bir anda 5 beğenisi olan bir kedi 1 gecede 27 beğeniye ulaştı . nasıl oluyor ? FAKE HESAP AÇAN KİŞİLERE PATİ BEĞENİ KAZANDIRMAMAMIZ LAZIM !!!!!!

sophiee
sophiee

103370

Bu forum kuralları olsun yarışma olsun çok da umurlarında değil bence. Tamam güzel bir şey ama sitedeki kalabalığı giren çıkanı arttırmak için yapılmış bir bölüm sonuçta soru cevap kısmı da. Yazılan mesajları sürekli takip eden ya da yarışmayı takip eden bir moderatör yok ortada.

size tamamen katılıyorum

bizde yarişmaya giriyoruz ama kazanamıyoruz neden fakeciler sagolsunm

bırakın hak edenler kazansın

Scot
Scot

11075

Kesinlikle haklisiniz.bir gecede 42 begeni gorunce sasirdim kaldim bende.kiislerine bakiyorum 3 puan pati felan almislar fake hesap belli.yarismaya koydugu fotograftaki kediye tekir yazmis.iran kediisine.kendi kedisi olmadigida belli

cakil19921
cakil19921

115144

Evet haklısın fake sorunsalı var söyle tek kendilerimizde beğenmiyorlar baskalarınkini beğeniyorlar bu sayede beğendiği kişilerin beğenilerinde düşüyor yani site yönetimi bir önlem almadıktan sonra boş biz burda konuştuğumuzda kalıyoruz lakin resim yarışmasına ayrıca sınırlı bir resim atma olmalı herkes beş tane resim paylaşmamalı bir tane ve öncesinde hayvanını taratmalı sonra yüz. Tanımlaması doğru olursa o hayvanı kabul etmeliler bence ama maalesef öyle birşey yok

KediliBaba
KediliBaba

14655

Petlebi kaliteyi bi,r gün yakalıcak ama hangi gün?!

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1463 Görüntüleme
  • 19 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR