Hangisi ?

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420 Puan

Anket

Acana
(6 oy)
Orijen
(2 oy)
Petcurean
(0 oy)
Sizin önerdikleriniz
(4 oy)
Toplam (12 oy)

Ailemi ikna ettim bu belgeseli izleterek. Fakat hangisi ? Hepsinin iyi olduğunu biliyoruz ama en iyisi hangisidir ya da bunların düzeyindeki başka mama önerileriniz var mıdır ? Teşekkürler şimdiden

9 CEVAP

felishuman
felishuman

10828

Acana ve Orijen’i aynı firma üretiyor aralarında çok fark yok ama şuan Türkiye’de Acana ve Orijen stok sıkıntısı var Temmuz sonuna kadar sürecek deniliyor, bilginiz olsun. Petcurean birkaç değer dışında hemen hemen aynı Acana ile. Sorduğunuz mamalar çok iyi bu üçünden birini seçerseniz kedinizi kuru mama yönünden iyi beslemiş olursunuz.


Belgeseli izlemedim ama kuru mamanın kedilerin doğasına uygun olmadığını, onlara zararlı olduğunu vs duydum birkaç kişiden. Doğrudur; ne kadar besleyici, et oranı yüksek bir mama da kullansak içinde illaki katkı maddeleri yapay şeyler vs bulunuyor. Evde kendiniz mama hazırlayacak vaktiniz ve maddi durumunuz varsa kuru mama kullanmanızdan daha iyi bir seçenek olacaktır. Yaş mamayı konserve olarak alacaksanız bu kadar sık vermenizi önermem sağlık sorunlarına yol açabilir bir süre sonra. Onun yerine evde kendiniz yaş mama hazırlayıp verebilirsiniz daha sağlıklı olur.

Gul36
Gul36

113362

Felishhuman'a katılıyorum. Ek olarak da size bir link vereyim, kediler için ev yemeği tarifleri var. LINK
Ayrıca Schesir, Gimcat, Naturea gibi sağlıklı konserve mamalar da alıp haftanın birkaç günü onları verebilirsiniz, ev yemeği için zamanınız olmadığında.

berkanyyy
berkanyyy

146

Uzun süredir Orijen kullandım, çok çok kaliteli bir mama, kesinlikle öneriyorum. Ancak yavrunuz küçükse ağır gelebilir, ben büyüdükten sonra kullanmaya başlamıştım. Ancak bahsedildiği gibi stok sıkıntısı çok yaşanıyor, sürekli bulamadığımız için mama değişikliğine gittik. Bulabilirseniz toplu alın derim.

felishuman
felishuman

10828

Bu arada biz Acana Wild Prairie kullanıyoruz şuan, kedim de ben de mutluyuz severek yiyor. Siz de düşünürsünüz belki:)

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

Çok teşekkür ederiz :) Acana ve Orijen'i aynı firmanın ürettiğini bilmiyordum. Zaten biz daha kuru mamaya tam geçemedik. 1,5 aylık olduğu için sorun olmaz bizim için.

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

Ve evet, belgeselin teması ''hayvanlarınızı doğasına uygun besleyin" tabii ki bunu isteriz ama biz kedimiz için kuşu,fareyi avlama ve yeme imkanını bulamayacağımız için bu tür mamaları düşünüyoruz. Yaş mama önerisi için sağolun evet konserve almayı düşünüyordum ama evde de yaparım hiç hiç problem olmaz bize :) Tekrar teşekkürler öneriler için :)

Castielthecat
Castielthecat

2464

Acana çok fazla çeşit içerdiğinden yavru kedim kusmaya başlamıştı. (Bir içerik midesini rahatsız etmiş olabilir) Ben de N&D kitten a geçtim ve memnunum.

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

Bu arada belgeselde kuru mamayı tamamen kötülüyor fakat ben haftanın yarısı yaş mama yarısı kaliteli bir kuru mama vermeyi düşünüyorum. Bu belgeseli izleyen veya izleyecek olan varsa görüşlerini bana bildirebilir mı ?

AyseBerraAydin
AyseBerraAydin

12420

Hepinize çok teşekkürler

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 917 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80120 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR