Sokaktaki Kediler İçin Kedi Maması ????

Merhaba sokakta yaklaşık 7 kedi besliyorum. Sokaktaki kediler için Kedi Maması önerir misiniz?

23 CEVAP

aleyn
aleyn

113859

bütçe nedir bilmiyorum ama bonacibo ya da prochoice f/p ürünleri bence sokaktakiler için.

aleyn
aleyn

113859

bu markaların içlerinde besleyici hemen hiçbir şey yok sadece doldurma içerikler, protein ve taurin değerleri de düşük. tabi fiyat olarak daha uygun ama sadece tokluk hissi versin diye alınabilir.

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

https://www.*********.com.tr/golosi-sigir-etli-kedi-mamasi-7

Teşekkürler bi sorum daha olucak peki enjoy, trendline gibi markalar çok mu kötü yoksa alınabilir mi?

sbguntekin
sbguntekin

531

trendline severek yiyiolar ben ondan veriyorum

Balimbesiktas
Balimbesiktas

1132

günlerdir araştırıyorum bende, hem fiyat hem içerik olarak güvenemedim hiç birine. Ama bugun micho mama siparişi verdim, inşallah beğenerek yerler.

KediliBaba
KediliBaba

14655

karınları doysun istiyorsanız bonacibo alın değerleri daha iyi yavrular için olduğundan.

aleyn, Balimbesiktas, KediliBaba. Micho, MitoMiks, Bonacibo ve Petikarenin kristal oranı fazla olduğudan kanlı idrar, kusma, sonunda da damar tıkanlıklığı ve bağırsakların yırtılmasına sebep oluyormuş bu yüzden Bonacibo ve Michoya pek güvenemedim. Aslında Trendline gibi markalar da çok sağlıklı değil fakat onların hakkında kötü birşey duymadım. Şuan kedimden kalma Bonacibo veriyorum fakat değiştirmek istiyorum. Birkaç tanesi çok severek yiyor fakat diğerleri sanki açlıktan ölmiyim diye yiyor gibi geldi bana. Bir de evde Goody vardı ondan koydum hiçbiri yemedi. Şuan trendline almayı düşünüyorum sevmezlerse değiştiririm. Hepinize teşekkürler iyi günler:)

felishuman
felishuman

10828

Arkadaşlara katılıyorum. Fakat Bonacibo ile beslenen kedilerde çıkan bu rahatsızlıklar hareketsiz kedilerde oluyor diye duymuştum. Yani ev kedileri için sakıncalı ama sokak kedilerine vermenin sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Ben de Bonacibo kullanıyorum sokakta baktığım kedilere, *********’nın mamalarından alınabilir bütçeye göre. Bonacibo aralarında en iyisi ama şöyle bir şey de var tavuğa alerjisi olan bir kedi olabilir fark etmeden zarar vermiş oluruz bu yüzden ben Prochoice Kitten’a geçeceğim sokak kedileri için. Trendline da kullanılabilir ama sadece tokluk hissi oluşturur bir besleyiciliği yok maalesef.

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Dostluk mamasi da verebilirsiniz goody marka. 150 grami 1.5 tl paket isi toplu alinca biraz masrafli oluyor pakete de para vermis oluyorsunuz. Ben ondan alip veriyorum kedi ve köpeklere. Zararini da gormedim icini de okudum zararli oldugunu da okumadim da duymadim da

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Şey de yapabilirsiniz aslında kasaplardan parça tavuk alip onunla makarna haslayabilirsiniz ya da ciger alip kucuk kucuk dograyin makarna atin suyuna pisirin iyice makarnalar yumusasin ben onu da sokaktaki kediler icin yapiyorum severek yiyorlar veya kemikli gogus eti alin ama ince ince kiymaniz lazim satirla kiyma gibi yapiyoruz biz kemikler kirildiginda cok tehlikeli olabiliyor çünkü

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

Ben golosi sipariş ettim bugün indirimlerle birlikte 7,5 kilosu 87,12 TL fiyatına göre sağlıklı bir mama bence

felishuman
felishuman

10828

@BanuYuzgec Hangi siteden sipariş ettiniz acaba? Çok uyguna almışsınız link paylaşırsanız sevinirim:)

KediliBaba
KediliBaba

14655

Ciddi ucuzmuş Golosi bilgi için teşekkürler!

cngzhnhh
cngzhnhh

5682

Mico ve mito

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1342 Görüntüleme
  • 23 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80321 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR