Hasta Hayvan Satışı

Merhabalar arkadaşım Scottish Fold blue point cinsi yavru bir kedi sahiplendi kediyi satan adam hasta sattı kulak uyuzu tüm vücudunda mantar ve bir sürü hastalık çıktı üstelik bu adamın evinde en az 25 tane cins kedi daha var ve bilen bilir bahsettiğimiz hastalıklar bulaşıcı. Tedavi için bir sürü masraf yaptık sağlık olsun fakat başkalarının da canı yansın istemiyoruz nereye şikayet edebiliriz yardım eder misiniz?

6 CEVAP

Muzeyyennb
Muzeyyennb

113851

Öncelikle böyle bir hatayı neden yaptiniz anlayamadim.. Parayla satin almak sizin 1.hataniz. Etrafinizdan duymuşsunuzdur satış yapılan hayvanlarin %50 si ve daha fazlası hastalikli.. Neyse. Siz şimdi bu adamin hayvanlari beslediği yere gidip fotoğraf çekme şansı elde ederseniz size yardim edecek bir suru hayvansever var. Instagram adresleri (sosyopet,haysev,haytap,empati) bunlara fotoğrafla beraber şikayet ederseniz sorun çözülecektir..

berkaygun
berkaygun

1329

+111

Öncelikle kediyi satın alan ben değilim arkadaşım bunu yazımda belirtmiştim :) kendisi cins ve anne altından istediği için böyle bir yönteme başvurdu bence yargılamak bize düşmez :) adamın ilanı ve kedilerin fotoğrafı elimizde mevcut empatiyle irtibata geçtik fakat ilgilenen olmadı. O yüzden burada soruyorum zaten teşekkür ederim.

Ayrıca mantar ve uyuz gibi hastalıklar bulaşıcı olduğu için geriye kalan kedilerin de sağlıklarından şüpheliyiz tek çabamız bu.

Muzeyyennb
Muzeyyennb

113851

Size karsi yazmadim kusura bakmayin yanlis anlasildiysa kim aldiysa ona yazdim :) empati iletisime geçmediyse diğerlerine de yazin lutfen mutlaka biri cevap verecektir.. Bu arada yargilamadim ben sadece yaptığınin yanlis oldugunu belirttim :)

Evet hepsine yazıyorum ama bir geri dönüş alamadım maalesef

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 664 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 7 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81680 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR