İdo Da Nasıl Köpek Taşınır

Ebruguler
Ebruguler

773 Puan

Merhaba avşaya tatile gidiceğiz köpeğimizi de yanımıza alıcaz fakat hiçbir bilgimiz yok sanırım bagajda duruyormuş köpeğimiz küçük ırk bir köpek minyatür poodle 1 numara terrier boyutunda köpek ve kedi görmediği sürece havlamıyo sakin bir köpek taşıma çantasıyla yanımıza alabilir miyiz ve ücret alınıyo mu alınıyosa ne kadar

4 CEVAP

KediliBaba
KediliBaba

14655

Bende merak ettim...

septikbaykus
septikbaykus

17255

Direk arayıp İDO ya sorsanıza ? benim bildğim dostlarımız için ayrı bi oda var oraya koyuluyorlar. ama arayın sorun 2 dakika

beautifulcat
beautifulcat

10837

HAYVANLARIN TAŞINMASI


• 1 Mart 2012 tarihinden itibaren evcil hayvanlarının aşı karnelerinin, yaya yolculuklarda biniş terminali görevlilerine, araçlı yolculuklarda ise güvenlik kontrolü sırasında ve sefer sırasında istenildiği zaman gösterilebilmesi için, misafirlerimizin yanında olmalıdır.


• Evcil hayvanların açık garajlı hızlı feribot ve araba vapurlarında yolcuya ait aracın içinde taşınması haricinde;


• Evcil hayvanlar kafeslerinde olmak koşulu ile sadece yolcu salonlarının dışında ve gemi görevlilerinin gösterdiği yerlerde taşınabilirler.


• Kafese sığmayacak büyüklükteki köpekler ağızlık takmak koşulu ile hızlı feribot seferlerine kabul edilebilir, ancak kesinlikle iç ve dış hat deniz otobüsü (sadece yaya yolcu taşıyan gemiler ) seferlerine kabul edilememektedir.


• Kafese sığmayacak büyüklükteki köpeklerin-hayvanların ağızlık takmak koşulu ile terminal dışından (araç gişe – yolcu çıkış ) hızlı feribotlara geçiş yapması gereklidir.


• Kontrolü gerçekleştiren görevlilerce, sağlık durumundan şüphe edilen veya sağlıklı bir yolculuğa engel olacağı düşünülen evcil hayvanların taşınması reddedilebilir.


• İDO, hiçbir şekilde, taşınan hayvanın seferden önce, sefer sırasında veya sonrasında sağlık durumunun kötüleşmesinden sorumluluk kabul etmez. Hayvan taşımasının kabulü, misafirimizin tüm sorumluluğu yüklenmesine bağlıdır. Hayvanın taşıma sırasında ölümünden, hastalanmasından, kaybından veya yaralanmasından veya bu sebeple ortaya çıkabilecek masraf ve sair zararlardan taşıyıcı sorumlu olmayacaktır.
ido internet sitesinde böyle yazıyor:)

aleyn
aleyn

113859

idoda bi kez bi köpek yolculuk esnasında ölmüştü diye hatırlıyorum, bi kere olmuş olabilir ama yine de tedbirli olup koydukları yere giriş çıkış varsa kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 591 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81680 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR