Cook Acil

Irmgns9
Irmgns9

719 Puan

6 gunlugune tatile gidcez 1 bucuk saat yolculuk arada kaldik yardim edin ev urkek bir erkek kedi 1 yasinda onu da goturucez bakacak hic kimse yok malesef kedi tasmalari veya kopek tasmalaei varya onlardan almayi dusunuyorz 5 gun evde kalabilirmi ne onlemler alinmali goturmelimiyiz yardim edin lutfeen eger goturusek napmaliyiz ve tasmayla surekli gezdirifez alissin falan diye

2 CEVAP

Gul36
Gul36

113368

Eğer eve iki günde bir falan gelip mama ve su koyacak, kediye dikkat ederek odaları havalandıracak biri varsa en iyisi evde kalması aslında. Ama gelen kişiye çok özenli olması gerektiğini söylemelisiniz camlar, kapılar vs. konusunda.


Eğer götürmek zorunda kalırsanız yine gittiğiniz evde en önce güvenlik önlemlerini alın. Yolculuk stresi bittikten sonra 2. Gün o eve alışacaktır diye düşünüyorum. Bu süreçte onu hiçbir şeye zorlamayın ki daha da strese girmesin.


Tasma konusu biraz sorun olabiliyor. Kediler, köpek gibi kolayca alışamıyor tasmaya. Özellikle o vücut tasmaları takıldığında çoğu felç olduğunu zannediyor ve oturduğu yerde kalıyor. Eğer tatile daha zaman varsa şimdiden alıp evde takarak ödül mamasıyla alıştırmaya çalışın derim. Ama bu çok fazla sabır ve zaman gerektiren bir şey, hemen yürümesini beklemeyin. Bu sebeple tatilde tasmayla yanınızda gezdiremeyebilirsiniz yani. Ayrıca tasmanın çok güvenli malzemeden yapılmış olması ve sıkıca bağlanmış olması gerek. Hatta tişört gibi olanlardan alırsanız daha güvenli olur. Biz boyun tasması gibi ince olanlarından almıştık ilk önce. Evde denerken balkona çıkmak istedi(kuş vardı), ben de izin vermeyip geri çektim ve o anda kafasını öne eğip çırpınarak neredeyse o gövde tasmasını çıkartıyordu. Yani ucuz bir şey alıp, bununla gezdiririm ya, denecek bir konu değil bu.


Arabayla yolculuk deneyimimiz içinse vereceğim linke bir göz atabilirsiniz. LINK

Ulku_Pera
Ulku_Pera

823

Bence yanınızda götürün gittiğiniz yerde bir odada bakarsanız en azından gözünüzün önünde olur ve aklınız kalmaz kedinizin eşyalarını mama kabı su kabı yatağını bunları yanınıza alın yerini yabancılamamış olur.
Tasma da alın arada dışarı çıkarırsınız

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 439 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 91.050 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR