Sakız'a Arkadaş?

lamiaaslan123
lamiaaslan123

2911 Puan

Anket

exotic shorthair
(3 oy)
scottish fold
(6 oy)
birman
(3 oy)
ragdoll
(1 oy)
Himalayan
(2 oy)
American curl
(0 oy)
Amerikan bobtail
(0 oy)
Toplam (15 oy)

sakız van kedisi ve evde çok sıkılıyor. yanına arkadaş almak istiyorum. peki cinsi ne olmalı?

25 CEVAP

dilaykablan
dilaykablan

15922

Sokakta binlerce muhtaç kedi varken cins kedi anketi yapmak ve altına bir de şu kediyi alın çiftleştirirsiniz, yavruları belki SATARSINIZ yorumlarının yapılmasını görmek gerçekten çok üzücü. Kediler ırkına göre arkadaş olmuyorlar, bir tekir kediyi de sahiplenseniz gayet güzel anlaşırlar.Yazık bu cins kedi merakımız değişmedikçe o cins kediler daha çok kaçakçıların elinde, gümrüklerde, pesthoplarda telef olacak. Kimselerin beğenmediği tekir kedilerimiz de sokaklarda.

Himalayan, exotic shorthair ve scottish fold hariç diğer cinsleri ÇOK zor bulursunuz. İllaki cins istiyorsanız scottish fold lar hem çok uyumlu hem de çok sakin oluyorlar (genel olarak). Ama bence bir tekir yavru da sahiplenebilirsiniz. Onlardan da çok sakin ve uyumlu olanlar oluyor. Ya da Ankara kedisi veya sizin kediniz gibi bir Van kedisi de sahiplenebilirsiniz. Ama bence asıl sorun kedinizin Van kedisi olması. Van kedilerinin çok kıskanç olduklarını ve yalnız yaşamayı sevdiklerini okumuştum. Çevremden de Van kedisi olup başka kedileri eve sokmadıkları söyleyenler var. Yani burada yeni alacağınız kedinin karakteri kadar sizin kedinizin karakteri de önemli. Her kedi yalnızlıktan sıkılır diye bir şey yok. Bazıları bir evin tek kedisi olmayı sever. Eğer kediniz böyleyse zaten 2. kediyi almayın.

Veranifer
Veranifer

3905

Ben buradaki uyeleri hayvansever sanardim yok gidin su cins SATIN ALIN onlar cok guzel yavrjlari SATARSINIZ ne acaba satin aldim ama hayvanseverim felan cekmeyin burda hic ugrasamam kedi kopek eger satin aliyorsaniz hayvansevr degilsiniz hayvan ticaretini destekliyorsunuz bir kedi kopegi gorunusune gore guzelligine gore aliyorsaniz hayvansever degilsiniz araya engelli yavrumuzun sahiplendirmek isteyen arkadasimiza cok uzuldum cins tutkusundan guzel sirinlik tutkusundan kimse kalkip engelli canlara sahip cikmiyor sonra a ben hayvanseverim diye geciniyor

Friolero
Friolero

12756

SATABİLİRSİNİZ nedir ya. Bari şuraya yazmayın Allah aşkına.

Tikih
Tikih

15400

Bende ikinci kediyi aldım çünkü benim kedim de çok sıkılıyordu.bence kediniz hareketli ise hareketli bir kedi alın.kedinizin cinsiyeti dişi ise erkek alın derim.ben bi hata yaptim ikinci kediyi erkek aldim ve baya kavga ettiler.radgoll çok güzel kediler.isterseniz alın eğer radgolu erkek alırsaniz dişi kediniz ile çiftleşir(tabi istiyorsaniz)ve yavrulari dünya güzeli olur.ve belki onları sahiplendirebilir veya satabilirsiniz (satmaktan yana değilim ama sizin tercihiniz) ben 3.kedimi dişi ankara kedisi alıcam.neyse inşallah en güzel kararı verirsiniz ve sakızcık sıkılmaz:)

lamiaaslan123
lamiaaslan123

2911

TEŞEKÜRLER ÇOK MANTIKLIYMIŞ

Tikih
Tikih

15400

Bir şey değil inşallah ikinci yavrucuğunuz hemen gelir

KediSORUN
KediSORUN

1420

Scottishi öneririm diğer ırklarla hemen uyum sağlar cana yakın sıcakkanlı oyuncu ve enerjiktir

Yaseminy
Yaseminy

650

Eğer alma imkanınız varsa engelli bir yavrum var sokakta yapamaz 45 günlük , sahiplenmek ister misiniz ? Cins değil tabi tekir .

Tikih
Tikih

15400

Ben almayı çok istiyorum.ancak 2 kedim var ailem 3.kediye ne der bilmiyorum

Tikih
Tikih

15400

Yaseminy için dedim yukaridaki yaziyi:)

LoveAnimals
LoveAnimals

5530

scottısh foldu önermem.çünkü eklem hastalıkları oluyor habire veterinere götürürsünüz yani sizde üzülürsünüz kediye

goknur
goknur

18247

Van kedisi kendi irkindan baska kediyi kabul etmez alinacaksa yanina yine van kedisi alinmak zorunda yoksa gelen kediye iskence edilmis olunur.

lamiaaslan123
lamiaaslan123

2911

artık cevap vermenize gerek yok. sokaktan annesi olmayan 1,5 aylık bir kedi aldım.

oznurkocak
oznurkocak

17965

Bence siz yanına bakıma muhtaç bir kedi alın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1677 Görüntüleme
  • 25 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR