Farmina N&D Kinoa Urınary Mama

Merhaba arkadaşlar, kedisi için veteriner serisi n&d kinoa URINARY mama kullanan var mı? Varsa yazabilir mi? @2kedi2aslan1ev instagram hesabından da iletişime geçebilirsiniz. Mamayı kullanan çok az kişi olduğu için burada belki bir yoldaş bulurum diye düşündüm, sevgiler


26 CEVAP

Sedanurdrl
Sedanurdrl

12247

Son iki aydır hiçbir problem yaşamadık şükürler olsun. Bu tarz üriner mamalar çok nadir bulunuyor farminenin vet serisi mamalar var ilaçlı olduğu söyleniyor iyi geliyormuş ama oda sadece belirli sürelerde kullanılması lazımmış ben veterinerlerde bulamadım zaten şimdide ihtiyacım yok idrar yollarında enfeksiyon ve kumlaşmada kızılcık kullanıyorum c vitamini açısındanda çok zengin , idrarı asitlendirici özelliği mevcut bu yüzden doğal yolları kullanmanızı tavsiye ederim çünkü ben 7 ay boyunca idrar yollarında enfeksiyon, kan ve kum ayriyeten mesane kalınlaşması hastalıklarla uğraştım. Günde 10 ve 15 arası tuvalete çıkan kedim artık en fazla 4 yada 5 bazende 3 kere gidiyor, ben olumlu sonuçlar aldım.

Faytekin
Faytekin

11982

Kinoa serisi ayrıca veteriner serisi olarak yanlış biliniyor,bu mama yurtdışı petshoplarda normal olarak satılıyor ,burada da petshoplar istek üzerine getiriyor,veteriner maması olsa getiremezler yasak çünkü ,petshop bu riski göze alsa bile firma alamaz,Nd nin sadece Vetlife serisi veteriner maması olarak ve ilaçlı mama diye geçer.

ursaminor
ursaminor

116511

Biz bu serinin weight management olanını kullandık. İşe yaradı mı? Hayır. Gayet kilo almaya devam etti. Urinary kullanmadık ama weight management kullanan da az olduğundan kinoalı başlığı görmüşken yazayım dedim.

Faytekin
Faytekin

11982

Bu mamaya iyi gelmez diyip de Proplan oneren veterineride anlamak gerçekten cok zor,kizilcik suyunun iyi geldigini bende okudum bikac yerde,bu mamanin icinde de kurutulmuș kızılcık var, direk suyu kadar etkili olmaz tabiki ama, faydasi olacagindan eminim ben,bende onlem amacli veterinere sormayi düşünüyorum problem yokken kullanilmasi ișe yarar mi diye.

Gamzessven
Gamzessven

21488

Gerçekten buna tabiki de iyi gelmez deyip nasıl proplan önerebiliyorlar utanmıyolar da insanları kandırırken.

DanyBoy
DanyBoy

5

ben kullanıyorum sürekli içeriği çok iyi bana göre iki kısır kedimde severek yedi herhangi bir uriner problemleri yok.önlem amaçlı aldım.pahalı olduğu için dönüşümlü alıyorum nd kısır kedi mamasından çok daha severek yiyolar

zuhall
zuhall

10265

Ben kullaniyorum. Idrar yollarinda kristal cikti onedenle. Yaklasik 6aydir

zuhall
zuhall

10265

Veterinerden satin aliyorum. Gayet de memnunum. Kullanmaya basladiktan sonra herhangi bir problem yasamadik, protein orani iyi, severek de yiyor.

BanuYuzgec
BanuYuzgec

13502

Acaba herhangi bir sorun yaşamadan kısır kedi için önlem amaçlı kullanılabilir mi

Sedanurdrl
Sedanurdrl

12247

benim kedim de kronikleşen üriner problemler var veteriner kedimin ömür boyu karşısına çıkacağını söyledi bu mamayı sormuştum nasıl iyi gelirmi diye tabikide gelmez dedi pro plan falan önermişti bende almadım bu yüzden farklı alternatifler denedim öncelikle üriner problemlere kızılcık suyu çok iyi geliyor ve kuru mamayı tamamen kestim evde et ve sebze karışımı hazırlıyorum çiğ beslenmeye geçecektim ama hala parazit ve bakteriler yönünden kararsız keldım. S

Faytekin
Faytekin

11982

Adamlar evdeki hayvanlari hayvan olarak canli olarak degil, hepsini birer para kaynagi gelir kaynagi olarak goruyorlar maalesef,hatta ne kadar hastalanirsa rahatsizlanirsa o kadar memnun oluyormuș gibi bir havalari var,cok az hayvansever, onlari gerçekten düşünen veteriner var piyasada.

RumeysaInce
RumeysaInce

5387

Benim kedimde ND mama kabızlık yapmıştı. İçerik olarak güvendiğim için tekrar denemek istiyorum.
Üriner sorunlar yaşadı ve şuan düzeldi. Ama önlem amaçlı kinoa urinary kullanmayı düşünüyorum. Farmina ile iletişime geçtim, kinoa uriner mama için devamlı kullanabileceğimiz bir mama olduğunu söylediler. Ancak içeriğinde idrar asitleştirici maddeler var. Devamlı kullanmak sağlıklı olur mu, fikri olan var mı?

OznurTANAL
OznurTANAL

550

Kızılcık suyu nasıl bulunur? Lütfen bilen yazabilir mi?

Tesekkur ederim, maalesef kullanani cok az oldugu icin ben de asla bi deneyime ulasamiyorum o yuzden hala kafamda soru isaretleri var maalesef

Bilgeylmz
Bilgeylmz

13081

Ben kullandım ama diğer klasik nd mamalaradan hiçbir farkı yok. Alsanız bir şey gözlemleyemezsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 6707 Görüntüleme
  • 26 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80104 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR