Sinirlerine Hakim Olamiyorum

rkyeda
rkyeda

4370 Puan

Bütün masadaki yemekleiri eşyaları atıyor ne yapmaya çalışıyor nasıl terbiye edicem?

27 CEVAP

Gul36
Gul36

113362

Bağırmanız bir şeyi çözmez ki. İnadına daha çok yapar. Onun ulaşabileceği yerde eşya bırakmamaya çalışın. Benimki de ilk geldiği zamanlarda masamdaki kağıtları yırtıyordu, sabah kalkıp parça pincik kağıtlar buluyordum. Bu yuzden etrafta bırakmamaya çalıştım, o da zamanla unuttu.

Muzeyyennb
Muzeyyennb

113851

Merhaba. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki bir canlı bakıyorsunuz ve bunu bebek gibi düşünün. Beslenmesinden bakımına kadar her şeyi sizin elinizde.. Bunun bilincinde olup daha sabırlı davranın derim. Masayı dağıtma sebebi ise arkadaşında dediği gibi oyun oynama isteği veya başka sebeplerden olabilir.Bu durumdan uygun bir eğitimle başa çıkabilirsiniz. Mesela her masaya çıktığın da ona 'hayır' derseniz bir süre sonra yapmayacaktir.Ama bunu bağırarak veya vurarak uygulamayın . Normal ses tonunuz seviyesinde.

Nurada
Nurada

2746

Şşştt sesine çabuk tepki veriyorlar yaptığı zaman deneyin

rkyeda
rkyeda

4370

Herkes sizin gibi sakin mizaçlı mı olucak değilsede psikoloğa gözükmesi gerekiyor öyle mi ? Sonunu nasıl hayal ettiğini tahmin edebiliyorum kapının önüne asla atmam böyle şeyler yazarak sadece karşıdaki kişinin kalbini kırmaya çalışıyorsun o kadar

Scot
Scot

11075

Oyun oynuyor.masanin uzerinde cok fazla bisey birakmayin.bide kedi kacirici spreyler var onlardan sikarsaniz ciktigi yere.cikmayabilir.ve yaptigi her seferde assagiya indirip kizin

rkyeda
rkyeda

4370

insan sinirlerine hakim olamıyor sabahın köründe demliği fırlatıyor o zaman da bağırmak zorunda kalıyorum

hoya
hoya

1926

kedimi ilk sahiplendiğimde o da böyleydi masada ne varsa atıyodu, çok şey kırdı, artık yapmıyo, her bişey atıcak olduğunda yüksek sesle hayır veya kızma sesi falan yaptım, düzeldi,

rkyeda
rkyeda

4370

Teşekkürler cevaplar için bir de şş deniyecegim

eccakir
eccakir

3113

Merhaba kediniz kaç aylık ya da yaşında bilmiyorum ama biz kedimizi 2 aylıkken sahiplenmiştik şimdi 10.5 aylık. Bebekliğinden beri çıkması istemediğimiz yerden sabırla hayır diyerek aşağı indirdik, yapmasını istemediğimiz davranışlarda tok ve sert bir sesle yine hayır veya hişşt gibi sesler çıkararak vazgeçirdik şimdi yaramazlık olacağını bildiği davranışlarda bulunurken önce gözümüzün içini kolluyor hayır deyincede hemen uzaklaşıyor.

Postaci
Postaci

19

Rukiye kusura bakmayında konu başlığınıza ve açtığınız konulara bakıyırum hiç sağlıklı bir portre çizmiyorsunuz sürekli kedinizden şikayet etmişsiniz,madem başedemiyorsunuz sahiplendirin kedinin çaydanlığı fırlatması muhtemelmi çok saçma kedi yanlışlıkla düşürmüş olabilir sadece sanki kavgalısınız sürekli abartılı ifadeler kullanmışsınız sizin gibiler hayvan beslemesin her halukarda o hayvanın sonu belli bence geç olmadan sahgiplendirin bir dahada almayın kedi köpek vb. kayınvalide dırdırı gibisiniz!

Postaci
Postaci

19

Sinirlerinize hakim olamıyorsanız bir psikoloğa görünün!

hoya
hoya

1926

@postaci, evet, kedinin çaydanlığı fırlatması muhtemel benim kedim daha büyük şeyleri de fırlatıyor du ve sabahın köründe o kadar ses yapınca insan sinirlenebiliyor, gayet normal, komşular rahatsız oluyodu çünkü, şşşştt ve hayır diyerek vazgeçirdim bu hıyundan

rkyeda
rkyeda

4370

Şş deniyecegim hayır i artık aferin olarak kabuk ediyor

kedilerim2018
kedilerim2018

117665

bir gece bük bir patırtı ile uyandım bir baktım benim erkek kedi kedi boxsını yere düşürmüş .kaza dır dedim yattım .aradan beş dakika geçmedi yine birşey düşürdü.ışığı açtım baktım yastığı düşürmüş.teker yettım ama hışır hışır ses geliyor hemen ışığı açtım bi baktım benimki yukarıdaki diğer yastıkları burnu ile itiyor aşşağı .bende mecbur hepsini aldım aşşağıya.arada hala yapar.eve giderim kanepelerin minderleri yerde öyle küçük minderlerde değil.yani oluyor böyle şeyler.oyun oynuyorlar akılları sıra sakin olun.işallah zamanla geçer.

Postaci
Postaci

19

Fırlatma fiili ile kedilerin ne alakası var düşürdü deseniz neyse abartılı bir ifade iyiki kafanıza fırlatmamış diyelim ozaman!Her hususta kedinizi kötüleme gayretiniz var sanki kandavalısınız olur düşer devirebilir bildim bileli kedim var kediler hatyatta çaydanlık falan itmez mubalağa etmeyin çaydanlığı fıtlatması zaten mümkün değil!
Neyse siz sinek öldürse katil ,kolunuzu çizse parçaladı ... devam edin ilgilenmiyorum zaten iafadenizin abartılı olmasına takıldım ben birde evde günah keçisi belli anlaşılan.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1708 Görüntüleme
  • 27 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR