İzmir'deyim. Mahallemizde büyüyen iki köpekten birini, ısırdığı yönünde şikayetler sebebiyle götürmüşler. Köpekler kısırlaştırılmıştı. Tanımadığı insanlara havlıyordu, üstlerine gidiyordu ama ısırdığı iddiası yalan, kovalayınca kaçan bir köpekti. Köpeklerle asıl ilgilenen komşum barınağa gidip sormuş, on gün içinde bırakacağız demişler. Komşumu görünce çok heyecanlanmış çıkmak istemiş. Mevcut yasa sebebiyle bırakılması mümkün mü? Çok üzgünüm.
Çıkar mı bilmiyorum ama zararsız ise karışmasınlar yazık hayvana
Karışırlar mi bilmiyorum
Ama ısırma varsa tehlikeli ama kimseye saldırmaz etmez kendi halindedir ona biri bahçesinde sahiplenin bekçi köpeği olur
Yazığı, günahı kim biliyor ki? İnsanlar kendini dünyanın merkezine koymuş. Apt. ların olduğu bir yerdeyim bahçesi olupta alabilecek kimse yok çevremde. Yarın arayıp öğreneceğim.
Isırma şikayeti olan hayvanı kolay kolay salmazlar geri, bu zamana kadar uyutmadıklarına şükür. Onda da ilaç pahalı diye uyutmamışlardır. Geri bıraksa da bakalım nereye bırakacak. Burada da şu sıralar başka yerlerden toplanan bazı köpekleri bizim bölgeye geri bırakmaya başladılar ama şikayet geliyor tekrar alıyorlar sonra başkalarını bırakıyorlar. Oradan oraya gezdiriyorlar hayvanları.
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor