Kuş Önerisi?

Strong1
Strong1

245 Puan

Kuş bakmak istiyorum hem maliyeti az hemde sağlıklı kuş önerisi var mı? (muhabbet kuşu dışında). Sultan papağanı ve Hint bülbülü türü hoşuma gidiyor. Fiyatlarından haberdar olan varsa yazsın. Ben Bursalıyım bulabilir miyim?

8 CEVAP

Feronia
Feronia

117611

Neden kendi zevkiniz için kuşları vahşice doğalarından ayırıp para için kafese tıkan insanlara para ödüyorsunuz? Ücretsiz sahiplendirme olarak bulamadığınız kuşu almayın.

Minikbella
Minikbella

2582

Ben de sultan papağanı alacaktim ama kedim önce geldi ve Vazgeçtik . bence sultan papağanı alin onlar çok şirin oluyor :) fiyatı da sanırım yaklaşık 250 fln oluyor ama erkekler daha pahali

KediliBaba
KediliBaba

14655

Cennetler güzel ama aşırı gürültücü sultanlarda çok fazla toz(kanat kılıfı) ve tüy döküyor sesleride feci.zebra finc çok ufak bip bip kelebek gibi sevemezsiniz elinize alamazsınız yakalamak zor salınca.Yine en iyisi yavru bir muhabbet kuşu çekoslavak olursa daha güzel olur :)

KediliBaba
KediliBaba

14655

Ama fazla beklentiniz yoksa güzel ötümlü bir kanarya hepsiniz sollar sizi dinlendirir tabi kafes geniş olucak ve tülle 4 yanı kapalı olucak birde evde toz alerjisi olan yoksa değmeyin keyfinize malinua olabilir.

Sudetina
Sudetina

2278

Cennet papağanları çok güzeller ama sesleri baş ağrıtıyor bazenleri hiç susmuyorlar gerçekten ama sultan papağanı öyle değil sesleri insanı rahatlatıyor birde cennet papağanlarını alıştırmak zor sultan papağanını zor diyorlar ama bence daha kolay ama dikkat bazenleri ısırdıkları yeri kanatıyorlar

FulyaC
FulyaC

1345

Sultan papağanı ve cennet papağanı çok güzel duruyolar :) fiyatlar o kadar cennet papağanının fiyatı muhabbet kuşlarıyla sultan papağanı ortalarında. 70 80 civarı diye biliyorum.

cakcapcik
cakcapcik

432

cennet papaganı

Kerkenez
Kerkenez

2153

Muhabbet kuşu iyidir.muhabbet edersin hem

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1089 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80235 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR