Köpeğimi Evde Besliyorum Diye Şikayet Etme

SEVIL224
SEVIL224

594 Puan

MERHABALAR ;
ÇOK ÖNEMLİ BİR KONUDA YARDIMINIZI İSTİYORUM.
GEÇEN HAFTALARDA KÖPEĞİMİ SAHİLDE TUVALETİNİ YAPTIRIKEN.SAHİLE BAKAN CEPHEDE OTURAN EVİN BALKONUNDAKİ KADIN ÇIKIP BİRDEN BAĞIRMAYA BAŞLADI BANA.
İŞTE HEPSİNİ BURAYA GETİRİYORSUNUZDA,YETER ARTIKTA, KAKALARINI TOPLAMIYORSUNUZ FALAN DİYE BAĞIRDI.
BENDE ELİMDE POŞET TAM KÖPEĞİMİN KAKASINI ALIYORDUM.
DEDİM SİZ DELİRMİŞSİNİZ FALAN FİLAN DERKEN SİNİR KRİZİ GEÇİRMİŞİM .HAKKIMI ARIYCAM ASLA PİSLİĞİNİ BIRAKMIYORUM KÖPEĞİMİN DERKEN.
GİT DEDİM GİT KİME NEREYE İSTERSEN ŞİKAYET ET.
ODA GİDİP BİZİ EV SAHİBİNE ŞİKAYET ETMİŞ.
ŞİMDİ ADAM KÖPEK İ DIŞARI ATAMAZMISINIZ DİYOR.
BEN EV SAHİBİNDEN DEĞİL DE KARŞIDAKİ BİZİ ŞİKAYET EDEN KADINDAN NASIL KİNİMİ ALIRIM.
BANA BİRİ YARDIMCI OLABİLİR Mİ ?
LÜTFEN !...

7 CEVAP

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

Karnesi olan köpeği şikayet etseler dahi bir şey yapamazlar. Biz de is yerimizde bakiyoruz kopegimizi. Bi ara dadandi manyaklar. Sorup öğrenmiştim karnesi olduğu için evin bi üyesi konumunda. Nasil çocuğunu dışarı atamaz misin diyemiyorsa diyemez yani bunu da. O kisiyle muhattap olmayın böyle insanlar hayvanlara düşman her şeyi yapabilirler. Köpeğiniz için o tip insanlari yok sayın. Nasil olsa dediği olmayacak konuşup konuşup dursun. Sizi sokak hayvanlarını beslediğiniz icin tehdit ederse onlari zehirlemekle onlara zarar vermekle tehdit ederse o zaman da şikayet edebiliyorsunuz. Daha öncede yazdım bunu tekrar buraya yazicam aklinizda bulunsun..

Kimsecik
Kimsecik

1439

Kadın söylediği hususta haklı olabilir belki gerçekten poşetle almıyorlardır buna kızmış olabilir belki dengesiz biri haklı yada haksız siz neden sinirleniyorsunuz ki madem bir hatanız yok izah edin iş büyümemiş olur keskin sirke küpüne zarar şimdi birde ev sahibine izah yapıcaksınız.Haklı iken haksız olmak hususunda üzerimize yok...

Kimsecik
Kimsecik

1439

Bu gibi tartışmalarda tehdit ve hakaret olursa mevzu mahkemeye taşınır o yüzden sinirlerimize hakim olmayı öğrenmeliyiz.Mahkemelik olunca size iftira atabilir yalancı bir şahit bulur'' ispatlar '' hiç girmeyin diyoloğa ha sen nerden biliyorsun diceksiniz ben mahkemelik oldum bana 12.000 tl ceza çıktı ordan biliyorum.

Elifmuzeyyen
Elifmuzeyyen

120699

"Emniyet ve jandarma karakoluna sahsiniza tehdit ve hakaretten sikayette bulunun.
Orman ve isleri mudurlugunden guvenligi saglamak icin yerinde inceleme yapmalarini talep edin komsu hakkinda hayvanlara zarar vermekten sikayette bulunun idari para cezasi kesilmesini isteyin.
Emniyet jandarma orman su islerinden o cevrede hayvanlari koruma kanunu ve yasal haklariniz icin bilgilendirmede bulunmalarini talep edin." haykonfed baskani nesrin hanim instagram hesabinda paylaştı hatta whatsapp aracılığıyla ona ulasirsaniz destek oluyor.. Bilginize

SEVIL224
SEVIL224

594

Hepinizie çok çok teşekkür ederim.Çok iyi bi bilgilenmem oldu Şimdi daha bilinçli oldum...Haksızlık yapıldığında Sinirime hakim olamadığım için Artık ev sahibine bizi şikayet etti . Adam bu ikinci oldu 3. de evden çıkartırım dedi .Elimden geldiğince kimseye bulaşmamaya çalışıcam.İnşallah kızım ve benim için hakkımızda hayırlısı olur . :(

Reyaura
Reyaura

15210

Kontratiniz varsa ev sahibi hiç birşey yapamaz. Gidip protesto falan etmesi gerekiyor 6ay içinde çıkmanız için eve mektup yolluyolar oda uzun iş kimse uğraşmaz ugrasirsada başka bi eve geçersiniz tabi geçmek kolay degil ama bu stresi yaşamaktan iyidir. sitede kedi köpek besliyoruz bütün site bizden nefret ediyor ama kimse birşey yapamiyor ev sahibide dahil.

SEVIL224
SEVIL224

594

Kontrat var evet,Ev sahibi 2.yılda kontratı yeniledi ve köpek olmama şartı yazdı kontrata maalesef.Bunun üstüne 2.şikayet gelince bizde strese girdik .

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 665 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR