Arkadaşlar Merhaba Ben Kedi Sahiplenmek İstiyorum

ByAVCI
ByAVCI

299 Puan

merhaba arkadaşlar izmir / çiğlide oturuyorum kedi sahiplenmek istiyorum özellikle aradıgım bir kedi türü yok fakat istegim kedinin kısır olması ve karneli aşılılarının tam yapılmış bir kedi olması ben evimde gereken her imkanı saglarım kediye 1 yasından çok büyük olmasın adaptasyonda sıkıntı olur numaram 0555 177 43 00 irtibata gecerseniz sevinirim ...

19 CEVAP

zuhall
zuhall

10265

Yuva arayanlar bolumune gidip bakmaniz gerekiyor. Ya da barinaga gitmelisiniz cok zahmet olucak ama. Boyle siparis verir gibi de can sahiplenilmez ayrica, sahsen sahiplendirecek kedim olsa bu numarayi aramam..

zuhall
zuhall

10265

"hayvan narkozun etkisiyle sersemliyor ve benm içim acıdı ben bu işlemi yaptıramam" deyip kisirlasmis kedi istemissiniz. Ki kisirlastirma islemi en basit operasyonlardan biridir. Iki gun sonra hastalanip baska ameliyat gecirmesi gerektiginde ne yapacaksiniz? Yaslanacak ,yogun bakimda gunlerce kalmasi gerekecek belki ? Bu durumda ben yaptiramam deyip baska birine mi emanet edeceksiniz?


Basta da soyledigim gibi bu tavirla sahiplenmeye yaklasan birine bir can emanet etmem. Yaptiginiz aciklamalar da bu fikrimi dogrular nitelikte.


Ikinci yazimi da insanlarin tepkisi uzerine yazdim. Herkes ayni fikirde olmayabilir, burasi da acik bi platform soru sorup yorum yazacaksaniz gelen cevaplara da hazir olmaniz gerekir.

zuhall
zuhall

10265

Hic onyargili konustugumu sanmiyorum. Biz de kedi sahiplendik,sahiplendirdik. Allah rizasi icin bir can sahiplenecek bir insanin tavri gibi gozukmedi bana. Kaldi ki sokaklar , barinaklar ,birsuru hayvan sahiplendirme sitesi ve sayfalari aile arayan canlarla dolu. Buraya gelip kriterlerini yazan kisi eminim ki onlarin da varligindan internet araciligiyla bir sekilde haberdar olabilir. 1 yasindan kucuk olmasi bi de kisir olmasini istemek de tutarsiz cunku 1 yasindan once kisirlastirmak genelde tavsiye edilmiyor. Ayrica rahatsizsaniz iyilesinceye kadar bekleyiniz. Sonucta gelecen canin ihtiyaclari olacak onlari daha kolay ve rahat karsilarsiniz.

zuhall
zuhall

10265

olacak*

gulsaha
gulsaha

3503

Lütfen önceliğiniz barinak olsun. Orada bir sürü can var ve hepsi sahiplenilmeyi bekliyor. Ve çoğu geri sokağa birakiliyor ve sokakta tutunamayip malesef hayatını kaybediyor. Satın alma sahiplen sokaktan

ByAVCI
ByAVCI

299

evet zuhal hanım sizin düşüncenize saygı duyuyorum ben sporcuyum şuanda da sakatlıgımdan dolayı evdeyim 2 ay daha koltuk degnegiyle yürümem gerekiyor bu yüzden gidemiyorum ayrıca sipariş degil bu ben bazı arkadaslara yazdım evsiz kalacak sokaga bırakmak zorunda kalcam diye ilan koyan arkadaslara dönmediler geri ukala oldugunuzu bilmiyorum daha önce söyleyen oldumu size bu sitede yeniyim ne yapmam gerektiginids bilmiyorum bnm amacım kendimi tatmin etmek degil kısırlaştırılmış istememin sebebi videolarını izledim hayvan narkozun etkisiyle sersemliyor ve benm içim acıdı ben bu işlemi yaptıramam diye tabi bu güzelim ülkede bir tek siz hayvan seversiniz sanırım mümkünse siz aramayın

ByAVCI
ByAVCI

299

gulsaha hanım benim yazdıgım yazıyı nasıl okudunuz bilmiyorum ama ben parayla satın almak istiyorum yazmadım sahiplenmek istiyorum yazdım sahiplenip sokaga atanlar kendi vicdanlarına hesap versinler benim öyle bir amacım yok sizde mevcut olan akıl bende de var siz olayı çarpıtıyorsun fakat ben şuanda sizin söylediginiz gibi sakatlıgımdan dolayı gezemedigim için buraya yazdım burdada ilanlarda sahiplenemesse sokaga bırakmak zorunda kalıcaz diyen arkadaslara yazdım illaki barınaga düşüp ordan mı almak gerekiyor burdada böyle bir hizmet var ben kendimi tatmin etcek olsam paramla alırım maddi durumum da iyi ben sadece ALLAH rızası için böyle bir şey istiyorum duyarlılıgınız için teşekkür ederim insanları yargılamadan dinlemek daha iyi olcak . iyi görünmek degil iylik yapıp görünmemek asıl olay bence

Kimsecik
Kimsecik

1439

Merhaba geçmiş olsun genelde kedi istiyenler aranmıyor kedi istiyenler arıyor uygulana gelen pratik bu şekilde birde bu ilan burda taş çatlasın 1 gün görünür sonra yeni açılan konuların altında kaybolur gider kimse değerlendiremez ama yuva arıyanlar bölümünde daha kolay arama yapıp istediğiniz gibi bir kedi bulmanız olası geçmiş olsun bir sakatlık varsada illa yardımcı olan size ulaştıran olur diye düşünüyorum şehir olarakta arama yapabilirsiniz.Tamam zuhal çıkış yapmış orası nmet ama gülşah yardımcı olmaya çalışmış yanlış algılamışsınız.

TarcinAyse
TarcinAyse

2772

arkadaş gayet makul bi başlık açmış. ama yorumlar çok tuhaf geldi, gayet önyargılı ve ezbere konuşmalar gibi.


benim size tavsiyem facebooktan kedi sahiplendirme gruplarına üye olmanız ve oradan atılan mesajları takip etmeniz. ki ben istediğiniz tarzda ilanlara çok rastlıyorum. yada google a kedi sahiplenme ilanları yazarsanız yine ilgili sitelere ulaşmış olursunuz.


Umarım size uygun seveceğiniz bir kediye rastlarsınız. kolay gelsin.

ByAVCI
ByAVCI

299

teşekkür ederim benim tek istedigim bilgim olmadıgı bir konuda yönlendirilmek yardım edilmesiydi hala bakıyorum bakalım neticede ALLAH rızasını düşünerek böyle bir işe kalkıştım nasip diyelim

ByAVCI
ByAVCI

299

zuhal hanım belliki siz normal biri degilsiniz sizin egonuzu tatmin etmeye insanların üstünden prim yapmaya çalıştıgınızı hissettim siz hayvan beslemek yerine tanıdıgım çok iyi pisikolji alanında saglam doktor arkadaslarım var sizin belliki ruh saglıgınız iyi degil tedavi olmayı düşünürseniz yardımcı olabilirim siz savaş açıyorsunuz ben yardımcı olmaya calışıyorum

zuhall
zuhall

10265

Bir can sahiplenmek icin kriterlerini siralayip irtibat numarasini yazan biri mi bana egodan bahsediyor ?

ByAVCI
ByAVCI

299

zuhal hanım bende ne istiyorsunuz hala anlamadım ben bir erkek olarak bayanlarla polemik yapamam bana yakışmaz benim hatam kabul ediyorum siz haklısınız valla pes ettim bravo :) siz ALLAH ın lütfusunuz ben ALLAH ın cezasıyım onada tamam fakat tekrar söylüyorum pisikolojik destek isterseniz doktor arkadaslarım var :)

Kimsecik
Kimsecik

1439

kediler terapi uzmanıdır ama neden karşılıklı atışıyorsunuz ne gerek var bu şekilde kedide bulunmaz ki zaten :)?

ByAVCI
ByAVCI

299

peki zuhal hanım haklısınız maşallah kitap önsözü gibi yazmışsınız haklısınız ben bir annenin evladı olarak size saygısızlık yaptıysam lütfen k. bakmayın düşünemedim daha ne diyim onuda bilmiyorum sizi yadırgamıyorum her insan ara ara sizin gibi pisikolojik sıkıntılar yaşaya bilir istanbulda yaşıyorsunuz anladıgım kadarıyla orada çok iyi doktorlar var :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1170 Görüntüleme
  • 19 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR