Mama Karşılığı ?

Nemesisi
Nemesisi

281 Puan

Sitede az önce kedi sahiplenmek istedim fakat ulaştığımda bana 2 paket felicia markalı kedi maması karşılığında olabileceğini söyledi bu sitede ücretli ve ya karşılıklı istenebiliyor mu ?

5 CEVAP

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Şikayet ederek yetkililere haber verin. Bu sitede böyle insanların olması .... Söyleyecek bir şey bulamadım doğrusu.

Mayis1
Mayis1

12715

Diğer soruya da cevap vermiştim gerçi ama sitede barınağa mama bağış karşılığı sahiplendirme yapılıyor. Kendisi isteme hakkına sahip mi emin değilim ama para istememiş sonuçta. Sahiplenmek istediğiniz kediye bu güne kadar verdiği mama 2 paketten fazladır. Belki başka kedileri de vardır ve o kediye yapılan masrafı sizden karşılayıp çevresindeki diğer kedilere verecektir. Sonuçta para istememiş mama istemiş kendi yiyecek değil ya. Şikayet edilecek bir durum yok.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Haklısınız ama ben de emin olamadım doğrusu. Bir araştırma yapmak lazım.

TarcinBey
TarcinBey

13649

Artık pek yok ama bı ara çok meşhurdu zaten sahiplenmeler mama karşılığı yapılırdı herkes yapmasa da tabi. Ben alırken de kedimi arkadaslarla düşünüyorduk acaba mama goturucek miyiz vs diye. Kedi bakımlı aşılı vs bı kediyse bence sorun yok. Bakimliysa diyorum çünkü öylesine alıp umursamadan hayvanı mama karşılığı sahiplendirip kar amaçlı yapıyor olabilir

izmir_pet
izmir_pet

127274

tabi olabilir ama aciklamasi gerekiyor ve bence zorunlu kilmamali. Acikcasi ne niyetle oldugu onemli. Ama benim fikrim bisey istenmemesi yinede:)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 705 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80425 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR