Mama Karşılığı ?

Nemesisi
Nemesisi

281 Puan

Sitede az önce kedi sahiplenmek istedim fakat ulaştığımda bana 2 paket felicia markalı kedi maması karşılığında olabileceğini söyledi bu sitede ücretli ve ya karşılıklı istenebiliyor mu ?

8 CEVAP

onurtemiz
onurtemiz

116286

Mama karşılığı isteyebilir. Nasıl ki bir anne 9 ay çocuğu karnında taşıyıp eziyetler çekiyorsa bu da onun gibi bir bedeldir. Al kedi senin olsun fikrine hep karşı çıktım. Mama karşılığı çok elit ve mantıklı bir yaklaşımdır.

Mayis1
Mayis1

12715

Melez olabilir belki ama bakamayacağı için sahiplendirmesi gerekiyordur ve para karşılığı vermeyi doğru bulmamıştır bu yüzden mama karşılığında sahiplendiriyordur. Ama iran kedisi bakmak tatlı göründüğü kadar kolay olmayabilir. Sırf cins olduğu için sahiplenmiyorsunuzdur umarım.

eltarcin
eltarcin

116201

Satsın madem derken? @izmir_pet

Elifinkedileri
Elifinkedileri

12691

Evet satsın madem ne demek böyle birşey olabilir mi?? Bende bir çok canı tedavi ettiriyorum yuvalandırıyorum ve klinik masrafına bağış yapması karşılığında sahiplendirme yapıyorum satmakla bu yapılanlar bir görülemez biz o ücreti kendimize alıp cebimize atmıyoruz veya mamayı kendimize almıyoruz sahiplenecek kişide bunun bilincinde oluyor. Bu kedisini sahiplendirecek kişiyi tanımıyorum belki onunda baktığı başka canlar vardır kediyi zor bir durumdan kurtarmış olabilir evet marka vermesi doğru değil ona katılmıyor olsamda bunu birçok sahiplendirme yapan kişi ve dernekler uygular.

Mayis1
Mayis1

12715

Ücretli istenmiyor ancak barınağa mama bağışı ya da kendisi mama isteyebilir.

Nemesisi
Nemesisi

281

Peki kedisi İran kedisi İran kedileri genelde vermezler böyle şüphelenmelimiyim

Nemesisi
Nemesisi

281

Yok cins olduğu için değil bi süredir bakıyorum Antalya da sadece fakat Antalya merkezde de zor ulaşımım oluyo o yüzden genelde beklemeden sahiplendirildiği için bende ulaşabildiğime ancak yani ayırt etmem tabi yavru daha farklı dır

izmir_pet
izmir_pet

127274

mama para istenemez. Cinsse bile ben kesinlikle karsiyim ama gidip satsin madem. Barinak biyeri bagissa anlarim ama karsilik olarak istemesi bana mantikli gelmedi

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 6233 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80118 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR