Acıbadem Akasya Avm Yönetimi Kedileri Topluyor!

dilaykablan
dilaykablan

15922 Puan

İstanbul Acıbadem'de yer alan AKASYA AVM Yönetimi, AVM etrafında yaşayan, vatandaşlarca besleme noktaları oluşturulan ve hatta bir önceki yönetimin de kedi evleri yaptırarak yerleştirdiği bölgelerden kedileri kanuna aykırı olarak toplayarak başka bir bölgeye atmıştır. Kendileri ile görüşmek istememe rağmen görüşmeyi reddetmişler, bir de üstüne üstlük telefonda güvenlik aracılığıyla "evet kedileri Central Park'a götürdük" demişlerdir. Herkesin bildiği üzere, sokak hayvanlarını keyfi bir biçimde bulundukları bölgelerden uzaklaştırmak Hayvanları Koruma Kanunu'na aykırıdır. Belediye ve CİMER'e gerekli şikayetler yapıldı, yönetime de dilekçe sunuldu. Ancak, bölgede kalan toplayamadıkları kedileri dokunmamaları için tüm hayvanseverlerin haberinin olmasını istedim.
Sizler de gerekli birimlere şikayetlerinizi iletirseniz çok sevinirim.
Sokak hayvanları sahipsiz değildir, birilerinin keyfi için oradan oraya atılacak mal hiç değildir!

7 CEVAP

Sahsimuhterem
Sahsimuhterem

9241

Neden toplamışlar istanbulun kedileri diye bir film çekildi dünyada rekorlar kırdı çok büyük ilgi gördü Avrupa insanı kedilerimize onlarla yaşantımıza hayran kaldı tüm önyargıları yıkıldı şimdi bu ne mantık sokaktaki kediden avm ye ne!Otursunlar paşa paşa para kazansınlar kedilere ev yaptırsınlar en azından reklam mantığıyla bu ne şimdi!..

Sahsimuhterem
Sahsimuhterem

9241

ya sokaktaki kediden sanane sokaktaki kedi sana ne yapıyor zaten zar zor 2-3 sene yaşam mücadelesiyle hayatta kalıyorlar nedir yani neyi çok görüyorlar mantığım elvermiyor.

dilaykablan
dilaykablan

15922

İnsanoğlu olarak kendimizi üstün ırk görüp diğer canlıların yaşamın hiçe saydığımız için maalesef her şeyi yapabileceğimizi düşünüyoruz. AVM'nin üstünde konutlar da varmış şikayet etmişler! O şikayet edenler de, üç beş kişinin lafıyla kedileri toplayıp atan AVM yönetimi de suçlu! Hayvanları koruyan bir yasamız da olmadığı için herkes her istediğini yapıyor canlara. Ancak onları koruyan bizler de varız, tepkimizi dile getirir susmazsak, bir daha aynı şeye cesaret edemezler!

Sahsimuhterem
Sahsimuhterem

9241

Masum kedilermi şikayet konusu ne zararları var hayatı renklendirmekten başk aya antipatik asosyal çirkef hayvnseverliğe karşıyım ama bunun gibi insanlardan ciddi tiksiniyorum bunlar dünyanın başına bela merhamet vicdan yok bunlarda Allah bunların eline kimseyi düşürmesin!

Sahsimuhterem
Sahsimuhterem

9241

Para para para tek sözde huzur kaynakları!

dilaykablan
dilaykablan

15922

Sorsanız hepsi hayvansever orada oturanların! Binlerce lira verip petshoptan cins kedi ya da köpek alıp sokaktaki canların başına sokacak yuvasına yiyecek lokmasına göz dikiyorlar! Tek dileğim yaşattıklarını yaşamadan ölmemeleri.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Hayvanları gereksiz bir mal olan bu insanların tek derdi para. Kesin oradaki insanlardan şikayet gelmiştir. Bu dönemin şikayetleri:



  • Yok efendim kediler çocuğuma saldırır

  • Hastalıkları vardır çocuğuma bulaşır....
    Yaa kardeşim çocuğun kediyi cımcıklıyorsa o çocuğunun sorunu. Sen sokakta gezerken seni cımcıklasalar ne yaparsın ki yani? Tabi tırmalar. Tırmalarsa git aşı yaptır çocuğuna tembihle sevmesin diye. Ayrıca hayvanlardaki hastalıklar niye insana geçsin ki? O ayrı bu ayrı. Yemin ediyorum yazdıkça sinirlendim. O AVM sahiplerinin gözüne herhalde bir tek kediler batmış. Önce bir kendi problemlerini çözsünler. Unutmayalım;
    İNSANLARIN OLDUĞU GİBİ DİĞER CANLILARIN DA HAKLARI VARDIR!!!!

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 730 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR