Köpekler Nereye İşemeli !?

Crnrts
Crnrts

889 Puan

Bugün bi komşumla köpeğim İŞİYOR diye tartıştık. Köpek kaka yaptığı zaman bi poşetle almakla yükümlüyüz evet. Ama çişini napalım? Köpek sokak ortasına kaldırıma yada çime bahçeye çişini yapamaz gibi bir yasak varda ben mi bilmiyorum. Bu konuda bi kanun varmış ama ben maddesini falan bulamadım. Bilgisi olan yazabilir mi lütfen. Köpeğim zehirlenmekle tehdit ediliyor. Birdahaki sefere polis çağıracağım. Polisi aradığımda elimde bir belge olsun istiyorum

4 CEVAP

Sahsimuhterem
Sahsimuhterem

9241

Zehirlemekle tehdit eden kişinin azına işeyebilseydi iyi olurdu sanıyorum ama köpekler öyle pis yerleri tuvalet olarak kullanmak istemeyedebilir haklı olarak.

kedipatisii
kedipatisii

13236

Bu konuda bir fikrim yok ama sanırım özellikle çocukların oyun oynadığı parklar ya da toplu kullanılan yerlerde sıkıntı çıkarıyorlar. Bazı parklarda köpeklere ayrılmış özel alanlar oluyor bilmiyorum sizin oralarda var mı. Ama her çiş içinde oraya gidemiyeceğinize göre bunun sorununu size değil belediyeye bulsun.

CansuKIRLI
CansuKIRLI

565

Böyle bir şey olabilir mi ya? Sahipsiz köpekler ne yapıyor. onların kakasını da kimse temizlemiyor.. Bu insanlar hepsini zehirliyor mu? Keşke benim karşıma da böyle tipler çıksa!!! keşkeeeeeeee!!!!

srplzngl
srplzngl

113865

@CansuKIRLI
evet, zehirliyorlar.
son gunlerde cok fazla kedi ve kopegin zehirlendigini duydum.
artik gercekten bir sey yapilmasi lazim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 569 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR