Tırnak Markası Önerisi?

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436 Puan

İyi bir tırnak makası öneriniz var mı? Kullandığınız ve memnun kaldığınız bir marka? Şimdiden teşekkürler ve sevgiler.
Bu arada ne sıklıkla kesiyorsunuz, ben uzayınca vetimize kestiriyordum ama evde yapabileceğim bir şey sanırım bu yüzden kendim yapmak istiyorum.

23 CEVAP

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436

Hepinize teşekkür ederim. Bizim oğluş uyurken hiçbir şeyi umursamıyor. O zaman tarıyorum, günlük göz temizliğini yapıyorum kuzu gibi :) o yüzden tırnaklarını da uyurken keserim diye düşünüyorum. Bebek makasını ve petshopları deneyeceğim. Değerli fikirleriniz için teşekkür ederim :)

pinarcaya
pinarcaya

19123

Tirnaklarini keserken renksiz yerleri kesmeye dikkat edin. Ben bikac kere damarlarin oldugu yeri kestim. Kanadi :(

izmir_pet
izmir_pet

127274

ayyy kanama cok kotuu. O yuzden yaridan bile az kesiliyo cok uzuldum yaa:(( bu arada tirnak kesmek kotu bisey dgl. Cok az sivriligi aliniyo hala tirnagi oluyo. Hic kesilmediginde ev kedilerinde ozellikle tirnak batmasi da olabiliyor

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Bende petshoptan 15 tl ye aldim kim chong er yaziyor uzerinde ama cokta begenmedim dogrusu. Bugün ilk kez tek basima tırnağını kestim ama neler yapmadım ki korkmasın diye :D önce taradım biraz tüylerini sakinleşti iyice mırmır oldu bi 20 dk falan böyle devam etti çünkü ne zaman patisini elime alsam cekiveriyodu hemen. Ön patilerininkini kırk takla atarak kestim yavaş yavaş. En sonunda uyuyakaldi arka patilerininkini kestim ama toplamda 40 dk falan ugrastim heralde bir de etini kesmemek icin cok dikkat etmek gerekiyor ya o yüzden de uzun sürdü galiba ama başardım :D bende haftada bir vete kestiriyordum aşı dolayısıyla gittiğimiz icin. Ama artık kendim keseceğim haftada bir uçlarından minik minik. Bence bir süre belirlemenize gerek yok bu arada ne zaman tırnakları batmaya, cirmalayinca kanatmaya başlarsa o zaman kesme zamani gelmis demektir yanlışım varsa duzeltin tabi bu benim görüşüm.

Sudeckmkc
Sudeckmkc

13515

Ben bebekler için olan küçük tırnak makaslarını kullanıyorum bi sıkıntı da olmuyor

pinarcaya
pinarcaya

19123

Benim eski kullandigimda catlata catlata kesiyordu. Ben normali boyle saniyordum. Bunu alinca anladim ki normal degilmis :D

izmir_pet
izmir_pet

127274

zaten yaridan az kesiliyo ortalama 3te biri falan. Sizin gibi uzerine titreyen bi annesi varken hicbiseycik olmazz:))

doren07
doren07

2651

Eğer size zarar vermiyorsa ben kesilmemesinden yanayım. Her ne kadar az kesiyorsanızda bu onun için hiç sağlıklı değil bence çünkü kedilerin tırmalama ihtiyacı olsun ve kendilerini koruma açısından özgüvende hissetmeleri olsun ve bir çok nedenden dolayı pek tavsiye etmem.

izmir_pet
izmir_pet

127274

ben marka bilmiyorum bi kez aldim petshoptan 14tl ydi bi marka vardi secemedim. Tirnagi resmen parcaladi kesmedi nasil uzuldum yavruma:( gittim bi tane daha varmis bu 10tl ama daha iyi dedi. Onceki gittigimde mekan sahibi yoktu bilmiyomus. Onu aldim hem daha ucuz hem cok guzel kesiyo. Ben her hafta kesiyorum. Zaten ucundan sivriligi aliniyo hrmen uzuyo. Ve benimki vete kestiriuo ama bana nazi geciyo evde kestiemiyo. O yuzden hep uyurken kesiyorum :)

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436

pinarcaya bugün petshopa gidip bende aldım. Görüntü sizinkiyle birebir aynı ama marka farklı. Az önce kestim bebeğimin tırnaklarını. Pürüzsüz kesmedi. Ama normali de böyle olabilir :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

biraz daha kaliteliler daha puruzsuz yapabilir sizinkini bilmiyorum cok da anlamam zaten ama kesiyorsa yeterli olucaktir. Tirmalama tahtasinda hemen duzeliyo:)

izmir_pet
izmir_pet

127274

Benimde ilk makas parcaladi ama ben hemen anlayip aldigim yere goturdum. Normali parcalamazz

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436

@izmir_pet tatlı yorumunuz için teşekkür ederim :)
@pinarcaya çok dikkat ettim şükür bi şey olmadı ama bence de daha düzgün kesen bir şey kesin vardır :))) sizin gönderdiğinizi alıcam hemenn

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436

Vetimiz kesin bana satmaz aaa ben keserim der çok yüksek ihtimal :D

Nilayyvz
Nilayyvz

393

Trixie olabilir ama burdakinin yarı fiyatına *******dan alın derim. Burda 55 ******* da 25 tl

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1290 Görüntüleme
  • 23 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR