Kedim Geri Geldi

Htctm
Htctm

1027 Puan

Kedim için 'Yıldızlara bakarak bulur mu' başlıklı sorumda bir çok kişi bana tepki göstermişti gelmez demek yerine hakaret edercesine konuşan olmuştu. Size haberim var diyecegim o ki 3 ay sonra kedim geri geldi kapıya.

28 CEVAP

eylemcaliskan
eylemcaliskan

12219

Her zaman herkese karşı anlayışlı, nazik ve hoşgörülü olmaya çalışıyorum. Kimileri acemi olabilir, kimilerinin maddi gücü yetmeyebilir, kimileri ise kendinde bulunan manevi gücü kaybedebilir. Ama bu manevi güç kaybolduğunda çözüm onu ıssız bir yere bırakmak değildir. En son seçenek bile olmamalıdır. Gerekirse başka birine sahiplendirin, arkadaşınıza, komşunuza sorun, sordurun ama o hayvanı yalnızlığa terk etmeyin. İnsanlara defalarca aynı şeyi söylemekten çok sıkıldım. Yıldızlar keşke benim evime çıksaydı, en azından onu asla bırakmayacak birine sahip olurdu. Umarım bir daha böyle acımasızca bir şey yapmazsınız.

Friolero
Friolero

12756

Ben kullanıyorum reya bey :d xd :)


Eylem hanım, Ben zaten burda sorulan sorularla dalga geçmiyorum ama bu soruyla özellikle dalga geçmiştim. Çünkü kediyi alıp ailecek direkt bir yere terk etmişlerdi. Sonra da çok pişmanım kedim döner mi. Bana söylemiş yani burda yok dalga geçtiniz ama bak kedi geri döndü falan diye.


Sen terk ettikten sonra o kedi dönse neye yarar? İsterse 10 yıl sonra çoluğuyla çocuğuyla yıldızlara baka baka gelsin. Bi kere terk etmişin. Şimdi show yapmanın alemi yok.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Gözünüz aydın:) Sizi rahatsız eden bir şey varsa şikayet etme seçeceğiniz var. Site bu gibi kişilerin burda bulunmasını istemediği için bu butonu koymuş. Siz de kullanabilirsiniz.

eylemcaliskan
eylemcaliskan

12219

Çünkü evde bakılan hayvan sokağa terk edildiğinde yemek ve bulmakta zorlanır, diğer kedilerle birlikte yaşam savaşına girmeye çalışması sebebiyle türlü yaralanmalara maruz kalır, psikolojik olarak kötü hisseder vesaire. Bu örnekler dallanıp budaklanır ki bunları size anlatmaya gerek bile olmadığını düşünüyorum çünkü siz zaten bunları biliyorsunuz. Yalnız şunu da bilmeniz ki tepki gösterme hakkımız sadece kediyi kestiğinizde değil, yalnızlığa, açlığa ve susuzluğa terk ettiğinizde de doğar ve herkes kendi fıtratınca tepkisini dile getirir. Ortada hakarete benzer bir şey göremiyorum, bence siz direkt olarak savunma mekanizmanızla harekete geçiyorsunuz. Bu konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum. Ben vicdani görevimi yerine getirerek sizi uyardım, umarım dikkate alınır.

Friolero
Friolero

12756

beni bağlamıyosa neden benim dilediğim gibi yorum hakkım olan bir sitede başlık açıyorsun?


Ben sana hakaret ettiğim hiçbir durum göremiyorum. Sadece senin gibilerin hayvan bakması hoşuma gitmiyor.

eylemcaliskan
eylemcaliskan

12219

İlk olarak soruya cevap verin demişsiniz ama ortada bir soru göremiyorum. İkinci olarak “pişmanım demedim” demişsiniz, işte ben de buna mum dikmek derim. Yapılan yorumlar hoşunuza gitmiyor olabilir ama ben Friolero’yu haklı buluyorum. Sizin izniniz dahilindedir veya değildir orasını ben bilmem, beni ilgilendirmiyor da zaten. Ama burada savunulacak hiçbir tarafınız yok. Her kedi sahibinin yanlışları, hataları olur. Benim de oldu. Ama ben her zaman yanlışımı bilip düzeltmeye çalıştım, kendimi haklı çıkarma savaşına girmedim. Size de şiddetle tavsiye ederim.

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436

Bu arada yıldızlar konusu palavra değildir. Ne kadar ayıp ne kadar acımasız insanlar var. Bebeğinize kavuşmanıza çok sevindim

mimimomo
mimimomo

12335

@Friolero konunun oncesini bilmiyordum, sayenizde ogrenince icim sizladi. bastaki "saftirik" yaklasimim, yerini kizginliga birakti.


bazi kisisel "egitim"ler, "sinav"lar, bazi kisiler icin mesakkatli olabiliyor. ben sadece kisinin payina dusen dersi cikarmis olmasini ve benzeri bir seyin tekrar yasanmamasini temenni ediyorum su an. (zavalli kedicik neler cekti kimbilir o surecte, atlattigi travmalar, vs.. :( gercekten cok uzucu)

Friolero
Friolero

12756

Bence komikti xddd hala da komik xdxd


Ayrıca kediyi hiç bilmediği bir yere bırakmıştı bu arkadaş. Sonra da yıldızlara bakarak dönmesini bekliyordu en son.

Reyaura
Reyaura

15210

Hala xd kullanan kaldi mı ya

Friolero
Friolero

12756

Valla konuyu net hatırlıyorum burda kimseyi yalancı çıkarmanın alemi yok :) kaldı ki 15 sene önceki olayı bile ayrıntısına kadar hatırlayan bir hafızaya sahipken 3 ay önceki olayı yanlış hatırlamam mümkün değil. Senin de zoraki iznin dahilinde aile bireylerin kediciğinizi köy gibi bir yere bırakmışlardı. Sen hiçbir şekilde de haber alamıyordun. Açtığın başlık silinmişti ondan burda ispat etme gibi bir durumum da maalesef yok.


Kaldı ki ailesel sorunlara girmeyelim. Burda kedileri ve ailesi arasında en çok sorun yaşayan insanlardan biri olabilirim.


neyse, kedinle mutluluklar. Bir daha ki sefere gelmeyebilir çünkü.

Friolero
Friolero

12756

Ayrıca ben istediğim yorumu yaparım ( hakaret etmediğim sürece), istediğim emoji ve smile, ifadeyi de kullanırım. Bu kısım kimseyi bağlamaz. xdxd

Friolero
Friolero

12756

Sevgili Mimi, amacım gerçekten bu insanı burda linç etmek, hakaret etmek değil ama böyle sonradan pişkin pişkin "bak siz böyle böyle dediniz ama kedim geldi naaber" diye başlık açmayı saçma buldum. Yani kedi evden kaçsa günlerce yolunu bekleseler asla böyle yaklaşmam. Ama gerçekten artık bu kedileri alıp alıp sokağa bırakılmalarına tahammül edemiyorum. Benim için ha bi hayvana zarar vermiş ha eve alıştırıp sonradan sokağa bırakmış, terk etmiş ikisi de aynı derece kötülükte. Fark yok.

Htctm
Htctm

1027

:) bende çok sevindim anlatamam

Anonymus813797
Anonymus813797

12635

Aç kalmadığı sürece pek gelmiyorlar benimki de böyle minik kaçamaklar yapıyor :) İnşallah birdaha ayrılmazsınız :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1773 Görüntüleme
  • 28 Cevap
  • 8 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80086 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR